GLUTÉN-, TEJMENTES PALACSINTA II.

  • 2013.11.13.
  • 2

Glutén- és tejmentes palacsinta kókusztejből és kukoricakeményítőből. Az eredmény ugyanolyan lett mint az "igazi". Az eredmény pedig: könnyen, egyszerűen és vékonyan süthető palacsinták.Eddigi glutén-, és tejmentes palacsintarecepteket a linkekre kattintva találtok:GLUTÉN-, ÉS TEJMENTES PALACSINTA IQUINOA PALACSINTA - Crêpes à la farine de quinoaHOZZÁVALÓK
90 gramm kukoricakeményítő250 ml kókusztej2 egész tojáscsipet só1 ek olajELKÉSZÍTÉSA kukoricakeményítőt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a csipet sót, és a tojásokat. Keverjük simára a kókusztej hozzáadagolása mellett. Kerámiaserpenyőben zsiradék nélkül, vagy zsiradékkal kikent forró serpenyőben süssük ki. Ha nem akarjuk minden egyes darab előtt kikenni a serpenyőt a tésztához is hozzáadhatjuk.
kb 9-10 palacsinta lesz belőleEgy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl! Tarts Velünk a Facebookon is!