TORMÁS ZELLERKRÉM

  • 2013.06.03.
  • 1

A vasárnapi húslevesből több új ételt készítettünk már. A hús - vagy zöldség - levesben főtt zellerből keverjünk a reggeli vagy esti pirítósunkra, kétszersültünkre kenhető krémet egy kis tormával pillanatok alatt.A krém a glutén-, liszt-, hús-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!HOZZÁVALÓK200 gramm (hús)levesben főtt zeller1 ek natúr joghurt1 tk reszelt torma1 kisebb gerezd fokhagymasó, frissen őrölt tarka bors,1 késhegynyi őrölt szerecsendiósnidlingELKÉSZÍTÉSA levesben főtt zellert tegyük egy tálas mixerbe a fokhagymagerezddel együtt, majd pürésítsük. Adjuk hozzá a natúr joghurtot, a lereszelt tormát, majd ízesítsük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval.Pirítósra, kétszersültre vagy friss baguettere kenve, snidlinggel megszórva tálaljuk.Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl! Tarts Velünk a Facebookon is!