SÁRGARÉPÁS SZENDVICSKRÉM

  • 2013.06.11.
  • 2

Reggelire, tízóraira, uzsonnára és vacsorára is kiváló ez a finom, egészséges szendvicskrém, amely
pillanatok alatt elkészíthető (általában vasárnapi) húslevesben főtt sárgarépából.
A krém a glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!HOZZÁVALÓK200 gramm (hús- vagy zöldség)levesben főtt sárgarépa1 gerezd fokhagyma1 tk natúr joghurt1/2 kk dijoni mustár1 kk kaporsó, frissen őrölt tarka borsELKÉSZÍTÉSA levesben főtt sárgarépát botmixerrel pürésítsük a fokhagymagerezddel együtt (ennek híján akár egy villával is többször áttörhetjük, és hozzáreszelhetjük a fokhagymát). Keverjük össze natúr joghurttal, majd ízesítsük sóval, borssal és a kaporral. Pirítósra kenve fogyasszuk!Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl! Tarts Velünk a Facebookon is!