FETÁVAL TÖLTÖTT UBORKA

  • 2013.06.18.
  • 2

Ebben a rekkenő hőségben sokszor csak egy-egy finom falatot kívánunk (vagy még azt sem), ezek a hűsítő fetás uborkakarikák azonban vendégváró falatoknak sem utolsóak.A liszt-, glutén- tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!HOZZÁVALÓK1 kígyóuborkafetasajtsó, frissen őrölt tarka bors, kaporELKÉSZÍTÉSA kígyóuborkát és fetasajtot vágjuk ugyanolyan vastagságú szeletekre. Az uborkakarika közepét szúrjuk ki egy formával (pl csillagforma), majd ugyanazzal a szúróval vágjunk ki a fetasajtból is egy csillagot.Tegyük a fetacsillagot az uborkakarika csillagformájú üregébe, majd tegyük egy tányérra. Ízesítsük sóval, frissen őrölt tarka borssal és kaporral.
Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl! Tarts Velünk a Facebookon is!