Nyaralás 3., utolsó nap

  • 2018.08.03.
  • 4

Nyaralás szervezés itt1. nap itt2. nap ittTegnap esti képek:És ma reggeliek:Szerencsére csak néha sütött ki a nap, bár így is nagyon meleg volt.
Reggeli után én elkezdtem pakolni, a gyerekek még 11-ig medencéztek.Aztán ők is összepakoltak, elbúcsúztunk a még maradó nyaralóktól, becuccoltunk a kocsiba és irány a tó szemközti partja...... ebéd a Muskátliban.Ez egy szuper vendéglő, isteni az étel, csodaszép a tálalás, a pincérek nagyon ott vannak a szeren.Aztán autózás Szekszárdra. Volt időnk, nem kellett sietni. Mecseknádasdon megálltunk, kis kávézás, hatalmas zuhi. Idáig is egy felhőszakadásba már belefutottunk, a kocsiban szárazak maradtunk. Itt érkezéskor ezer fok volt és tűzött a nap, kicsit lehúzva hagytuk a kocsi ablakát. A zivatarban P. és én rohantunk ablakozni, mindketten bőrig áztunk. Elállt az eső, M. indult a kocsihoz inni (volt behűtve a csomagtartóban), amire indult vissza, megint leszakadt az ég, így ő sem maradt ki a jó kis zivataros megázásból.
Korán értünk Szekszárdra, hát kocsikáztunk kicsit még a városban. Aztán pályaudvar: érkezett Nagyi Hőgyészről és vitte a gyerekeket haza Budapestre. A buszon rengetegen voltak, de ügyes sofőr szervezéssel mindenki felfért.Én pedig a kis kocsimmal hazaszáguldottam, mert időpontom volt estére a gasztroenterológushoz.

Címkék

Nyaralás