Sült hal szósszal

  • 2017.03.10.
  • 1

# Egy szelet halat kivettem a fagyasztóból, pár órával a készítés előtt, hűtőszekrényben hagytam kiolvadni.# A még kicsit fagyos halszeletet egy serpenyőbe tettem sertészsírral, sütni kezdtem.# Közben sóztam, borsoztam a tetejét, natúr vegetával megszórtam, bazsalikommal, metélőhagymával.# Rövid időre átfordítottam, a fűszerezett felét is sütöttem kicsit. Majd visszafordítottam.# Egy kis tálkában összekevertem némi cocomas-t (kókuszsűrítmény, aki fogyaszt, használhat tejfölt, joghurtot) és csöpp gesztenyelisztet, kis vízzel elkevertem, majd ezt beleöntöttem a serpenyőbe, a hal mellett kevergettem.# Párolt zöldséggel tálaltam.Megtalálsz a Facebookon is:
Boszorkánykonyha