Pizza

  • 2015.12.09.
  • 1

Van nekem egy pizza receptem. Istenien finom, könnyű-ropogós alappal. Ez sem szénhidrátdús, de ma elkészítettem még kevesebb szénhidrátértékkel egészen egyszerűen úgy, hogy egy összetevőt (a keményítőt) elhagytam.Így tehát:Hozzávalók:Tészta:# 2 tojás # 2 púpos ek (40g) reszelt sajt # 1 csapott tk olaszos fűszerkeverék # só, bors ízlés szerint # 1 ek zsír a sütéshezFeltét:# 1 tk paradicsompüré # pár szelet (30g) gomba # 30g mozzarella sajt # 30g gorgonzola sajt # 30g feta sajt # pár szál reszelt sajt # 3-4 szelet paprikaElkészítés:# Összemixeljük a tojást, a reszelt sajtot, a fűszereket.# 1 ek zsíron, forró serpenyőben mindkét oldalán átsütjük.# Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.# Rátesszük a feltétet.# Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megsül.A pizza tápértéke: 635 kcal, 45g fehérje, 10g CH, 45g zsír.A sajt mennyiségének csökkentésével (a feltétben) csökkenthető a fehérje- és a zsírtartalom és a kalóriaérték is.Megtalálsz a Facebookon is:
Boszorkánykonyha