December 25., Karácsony, Magyarország 69.

  • 2015.12.25.
  • 7

Szerencsés vagyok, mert egészségesen lehetőségem van a mozgásra. Szerencsés vagyok, mert nem kell dolgoznom karácsonykor. Szerencsés vagyok, mert vendégeket várok és készülődhetek a fogadásukra. És szerencsére még 11 napig beoszthatom az időmet kedvem szerint. A mai, karácsony reggelt mozgással kezdtem. Mert mozogni jó, erőt adó, boldogságos. Amire felébredt a város, már végeztem is és indulhat az izgalommal és várakozással teli vendégfogadásra készülődés.
Merry Fitness mindenkinek!A szívem hosszú ideje díszbe öltözött, tegnap a lakás is karácsonyos lett. Tegnap M-val, K-vel, J-val, D-ékkel volt ünnep, ma a húgom jött a két gyerkőccel. Mivel szeretik a diót, a D-től tegnap kapott gyertyához ehető diódíszt kreáltam.Nekem ez az igazi öröm, amikor látom mások örömét. No meg amikor a család is odagyűlik a karácsonyfához.P. már aludt, amikor M. megtalálta a mikulás jelmezemet, beöltözött és el is kunyerálta.
Holnap meglehetősen feszített tempójú nap lesz, így jó éjt kívánok mindenkinek!R: 2 vajas-paprikás kenyér (már csak egy reggelihez elég paprikám van), 1 főtt tojásE: csipegetés (sajt, kolbász, szaloncukor, mogyoró)V: (a húgom hozta) töltött csirke, húsgolyó, rántott gombaEdzés: láb
+ 15 perc steppad lábsúllyal(Holnap ünnep anyuéknál, nem fogom túlzásba vinni az evést, de ha lesz a finom sütiből, egyet biztosan megeszek. Aztán holnaptól visszaállok a ketora, attól igazán jól érzem magam.)Megtalálsz a Facebookon is:
Boszorkánykonyha

Címkék

Karácsony