Énekesnő torta

  • 2017.01.05.
  • 2





Vannak olyan gyermekek, akik képesek Karácsonykor megszületni!
Nyilván nem gondolták végig még az érkezés előtt, hogy nem a legtutibb ötlet a szülinapot és a Karácsonyt egy napra összehozni ;) , no de az is biztos, hogy a szülőknek ennél szebb karácsonyi ajándékuk sosem volt.




Nos, Sarah is karácsonyi gyermek, és egy csodás kerek évszámú szülinapra nem mondhattam nemet, úgyhogy az ünnepi sütögetés közepette készítettem egy kívül elegáns szülinapos, belül karácsonyi ízvilágú tortát.




Mivel
az
ünnepelt
gyönyörűen énekel - halkan megjegyzem, hogy fel is lép-, így
ezt a témát választotta az édesanyja. Nekem megtetszett a dolog, mert éppen tervbe volt véve így a Molly-s figura tanfolyam után bő 1 évvel, hogy tán nem ártana gyakorolni. Úgyhogy nekiálltam gyúrtam, formáztam, nevettem, romboltam, újra próbálkoztam... nagyjából a 6. fejnél
döntöttem úgy, hogy ő marad. Mindeközben az alábbi videó volt nagy segítségemre:

https://www.youtube.com/watch?v=UiRIwmpQ3SI&feature=youtu.be




A fejtől féltem a legjobban, de aztán kiderült, hogy egy szép, finom női kezet is baromi nehéz összehozni. Úgyhogy végül feladtam, hogy az ujjakat külön-külön megformázzam. A lába egyébként eredetileg nagyon dögös, formásra sikerült, csak sajnos száradás közben a gravitáció hatására kissé megnyúltak és eldeformálódtak. De összességében így is messze jobb figura lett, mint amit 2,5 évvel korábban csináltam.




Összehasonlításképpen mutatom a régit is. Amúgy ő is egy gyönyörű hölgy volt a kezes-lábas pamutharisnya és az álarca mögött. Hehe... ;)









És íme, a mostani csajszim. Igyekeztem előnyös szögből fotózni, mert bevallom, hogy az állán még lehetett volna finomítani. De legalább a dekoltázsa csini lett. :)














Belül a torta nagyon izgalmas összeállítás volt, a sima vaníliás piskótát megbolondítottam egy kis mézeskalács fűszerkeverékkel, plusz őrölt gyömbérrel és fahéjjal. Ezek közé a lapok közé került a mennyei tonkababos trüffelkrém és kandírozott narancsdarabkák. Igazi karácsonyi ízbomba volt.












Címkék

Cukorfigura