Ree7 - Amszterdam

  • 2019.02.12.
  • 7

Szeretem az univerzális helyeket, főleg ha még ilyen hangulatos, mint ez a gasztrobár. Így aposztrofálja magát a Ree7, mivel reggelizni, ebédelni, kávézni és sütizni is egyaránt beugorhatunk.
A csatorna mentén sétálva egy utcácskába letértünk jobbra és néhány épülettel beljebb megtaláltuk ezt a kis mesevilágot. A legrosszabb időben döntöttünk a hely felkutatása mellett. Havas eső és zúgó szél kíséretében sétáltunk a máskor egyébként szépséges csatornák mentén. Odaérve pedig totálisan tele volt a gasztrobár. Szó szerint az ajtó előtt várt a sor, hogy néhány üres asztal felszabaduljon. Még ilyen időben is kivártuk a sorunkat és igazán kellemes volt bent felmelegedni a finomságok között.
Az Instagramon találtam rá a Ree7-re. Védjegyük - amiért rengetegen rajonganak - az édességekkel telehalmozott shake, melyet kérhetünk csokis, epres és igazi téli változatban is.
Bevallom kinéztem magamnak egy ilyet, de akkor még nem tudtam, hogy mire vállalkozom. Az édességmániásoknak is meg kell ezzel az itókával birkózni. Egy hónapra kimaxoltam a cukrot.Látványos, finom és ha túlélőtúrára indultok akkor ezzel töltsétek fel a raktárakat!