Meleg tésztasaláta avokádóval, paradicsommal és zöldhagymával

  • 2017.10.21.
  • 2

Mivel sok-sok pozitív visszajelzést kaptam az előző tésztás receptre, úgy döntöttem, hogy még egy kis ínycsiklandozó inspirációt kaptok a játékhoz.
Nézzük a mai finomságunkat! Egy-egy diétában oda kell figyelni arra, hogy miből és mennyit viszünk be, de azért meglegyen a jól ismert telítettség érzés és a minőségi táplálék. Ez a recept pontosan megfelelő lesz ezeknek az elveknek. Elkészítési idő: 20 perc Hozzávalók 1 személyre: 10 dkg Fitnesz Diéta sütőtökös szélesmetélt 1/2 avokádó 1 szál zöldhagyma 1 db paradicsom só bors oregánó 1 ek. olívaolaj víz a tészta főzéséhez A tésztát a szokásos módon bő, lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük és felhasználásig félretesszük. Az avokádót elfelezzük, a külső héját lehúzzuk róla és cikkekre vágjuk. A paradicsomot 8 részre vágjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk. Egy serpenyőben egy evőkanál olívaolajat öntünk, felforrósítjuk és a zöldségeket folyamatos kevergetés mellett néhány perc alatt kicsit megpirítjuk. Majd hozzáadjuk a tésztát, alaposan összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kis friss oregánóval megszórjuk ízlés szerint!
Melegen tálaljuk és fogyasztjuk!
A tésztát az Óföldeáki Tésztaüzem webshopjában vásárolhatjátok meg! További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következő oldalakon:vagyNyomtasd ki a bejegyzést!

Címkék

Tészta