Vadászételek - Színe-java sorozat

  • 2013.08.09.
  • 4

Egy rövid könyvajánlóval érkeztem ma. Nem új, nem csillivilli, de roppant hasznos. Kutattam, kerestem egy olyan könyvet, oldalt, amely megosztja a magamfajta kezdő vadételkészítőkkel az alap praktikákat. Jelentem mai hiteles forrás, ami nem kóstál vagyonokat és az alapoktól megosztja a tudnivalókat NINCS a piacon. Vagy senki sem ajánlja :-) Tehát elkezdtem fórumokon, vadászoldalakon érdeklődni, hogy ki és mit tanácsol. És tessék egy 30 oldalas kis füzetecskére teszik le a legtöbben a voksukat. Mikor már minden adat a birtokomban volt a www.antikvarium.hu oldalon meg is találtam a tökéletes állapotban lévő könyvecskét. Színe-java sorozat 1970-es kiadású Vadászételek kötete Tolnay Kálmán szerző és Gábor Éva igen csak humoránál lévő
grafikushölgy
közös munkája.Érdemes megvásárolni. Néhány száz forintért már jó állapotú példányokat találhatunk. Leírják, hogy a vadszárnyasokat ne azonnal pucoljuk, hanem hagyjuk állni Néhány grafikát és egy kis betekintést megosztok Veletek!
Így is érthetjük a receptet... ...vagy éppen eredeti konyhai fortélyként is tarsolyba tehetjük. Itt a hétvége, lazítsatok, kiránduljatok és élvezzétek ki a lehűlés minden jótékony pillanatát! Kellemes pihenést!