Madártej, sült habbal!

  • 2018.02.13.
  • 2

Mintegy úszó sziget, olyan a látvány.Most a hab a sütőbe sült.Remek találmány ez a módszer, hogy a hab ne essen össze.Sok tojásfehérjém összegyűlt, lefagyasztva várnak a felhasználásra.Hab:6 db tojás fehérje
15 dkg cukor, csipet só.
A felvert habba 1 ek kukorica
keményítő a végén.Sütőpapírral
bélelt tepsire kanalaztam.150 C
fokon sült 15 percig.
Belseje
lágy marad,teteje kicsit megkaramellizálódik, ettől még finomabb!Közben 3 db egész tojást elkevertem, 2 ek kukorica keményítővel,
3 ek cukorral,1 kk mandula esenccel, kevés tejjel, hogy ne legyen csomós.Majd 3 dl tej került még hozzá.
Közepesen, sűrűre főztem.Erre ültettem rá a hab csónakokat, tényleg, mint egy sziget.
Kihűlés után fogyasztható!
LoveMyProfile.com <3 Profile Counters

Címkék

Édesség