Almás csirkemell, zöld dióval.

  • 2014.03.16.
  • 7

A leggyorsabban elkészíthető
egy tál
étel.A csirkemell egy fél órát áll
felcsíkozva
a kevés, kb 1 ek, fűszeres
olajban, abban
a
serpenyőben, amiben sütni fogjuk.Most Toscana, és
gírosz
fűszer került az olajba és durvára őrölt
citrom bors.Közben a héjas burgonyát megmossuk, a mikróba kerül 800 W-on 5 percre.Ha forró a serpenyőben az olaj és pörösödik a hús, egy diónyi vajat teszünk hozzá.Mindkét oldalán pirosra sütjük.
A forgatás után alma cikkeket adunk hozzá és együtt készre sütjük.Kiszedjük a húst és az almát.
A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a lehámozott, felezett burgonyát.Piros kéreg sül rá, ropogós lesz a külseje.Zöld dió
sziruppal
csöpögtettem meg a tányéron a húst.
Zöld dió
karika és lucerna csíra került még mellé.Az alma savanyú, a dió édes
íze
kellemesen keveredik ebben az
ételben.
LoveMyProfile.com <3 Profile Counters