Szilvás, krémes lepény.

  • 2013.08.08.
  • 4

Sárga ringló szilvát raktam be.Befőtt és dzsem készült belőle.Adva volt az alapanyag.A szilvát megcukroztam barna cukorral.4 tojásból piskótát sütöttem.4 db tojás4 ek liszt1 ek olaj
4 ek cukor1 tk
sütőpor.1kg szilvabarna cukor
ízlés
szerintEgy közepes tepsit vastag, grill alufóliával kibéleltem, megvajaztam.Erre került a cukrozott , lecsurgatott, szeletelt szilva.Ráöntöttem a piskóta masszát.220 C°-ra előmelegített sütőbe került.10 perc után 180 C °-ra mérsékeltem, sült még 15 percig.A sütőből kivéve egy
sütőpapírral
bélelt fém tálcára borítottam, a szilva került felülre.Mikor
kihűl,
egy pudingos vajkrém kerül rá.Most fele tej, fele szilva lével főztem a
tejszínes
pudingot.Olvasztott csokit csurgattam a tetejére.A szilva savanykás
íze, a krém édessége , nagyon jó
összhangban
van.
Tejszínhabbal, még finomabb.
LoveMyProfile.com <3 Profile Counters