Bianka málnás cupcake sütije- TOMBOL A NYÁR!

  • 2016.07.13.
  • 7

Mostanában megint sok a projekt, így sajnos kicsit kevesebb idő jutott a blogolásra. Mint ahogy korábban is írtam, készülőben van egy kis megújulás is a háttérben. Én már nagyon várom, remélem Nektek is tetszeni fog! Ha még nem tettétek, kövessetek facebookon és instagramon is! ;)Most pedig szeretném bemutatni Nektek Biankát, aki egy szuper desszert receptet hozott. :) Bianka több éve vegán. Fodrászként is fontos számára, hogy vegán kozmetikumokat használjon, valamit, hogy vendégei körében is népszerűsítse a természetes hatóanyagokat tartalmazó, vegán hajápolási termékeket. A most következő receptet a hamarosan megjelenő CHANGE FOR CHANGING kiadványban is megtalálhatjátok. A CHANGE FOR CHANGING közösség mottója: "A változások nem maguktól jönnek, tennünk kell érte! Célunk az állatok és környezet aktív védelme, mely által képesek vagyunk változni és változtatni." Csatlakozzatok közösségünkhöz, hogy összefogva, egymást támogatva napról napra többet tehessünk a minket körülvevő világért!Most pedig kövezkezzen a recept Biankától! :)Málnás cupcake sütés nélkülEz a kedvenc cupcake receptem a nyári időszakban. Egészséges, hűsítő és könnyű elkészíteni. Mindig szezonális gyümölcsöket használok. Ezúttal málnára esett a választásom, de elkészíthető bármilyen más gyümölccsel is!Hozzávalók:Az alaphoz:fél csésze kesudiófél csésze mandula vagy dió8 db datolya(magozott)kakaópor ízlés szerintcsipet sóA krémhez:1 csésze kesudió1 teáskanál agavé szirup vagy más méz helyettesítőegy facsarásnyi citrom vagy limelé2 teáskanál kókuszolajmálna (minél több :))Díszítésnek: menta és málnaRecept:A kesudiót áztassuk be 3 órára.Alaphoz:Az alap összes hozzávalóját aprítógép segítségével kikeverjük, de ne túl simára. A fromákat töltsük meg félig, majd nyomkodjuk jól le.A krémhez:Öblítsük át a kesudiót. A krém hozzávalóit keverjük jó sűrűre, majd kanalazzuk a tetejére. Díszítéshez használjunk málnát és menta leveleket.Tegyük mélyhűtőbe ,amíg a krém megkeményedik! A fagyasztóból kivéve fél óra múlva fogyasztható.Ennyi az egész!Bianka :)