Kifőztük Karácsonyi Adománygyűjtés a Gyulai Gyermekórháznak

  • 2012.12.11.
  • 8

Kifőztük Karácsony - adománygyűjtő akció
a Gyulai
Gyermekkórház javára!Kedves, Lelkes Olvasóim!
Egy jótékonysági akcióra szeretném felhívni becses figyelmeteket. A Karácsony a legtöbb, szerencsés ember számára nem más, mint : egy nagy várakozás, egy szép fenyőfa, Úr Jézus születése, narancs illat, halászlé, sütemény, ajándékok és sok szeretet. Nagy készülődés, hamar véget ér.
Meghitt, békés, családi, finom.
Sajnos van azonban, akinek ez nem adatik meg ebben az évben sem. De ha összefogunk, mosolyt varázsolhatunk legalább néhány gyermek arcára. Ezért vagyunk most itt, ezért szólunk most kicsit másképpen. Év közben receptet, ötletet adunk, most egy kicsit kérni szeretnénk.
source:
http://society6.com/product/Christmas-story_PrintSegítőként veszek részt a
Kifőztük Karácsony 2012
elnevezésű adománygyűjtő kampányban. Egy lelkes gasztroblogger csapattal megpróbáljuk azok életét kicsit könnyebbé tenni, akik nehéz körülmények között élnek. Minden blogíró választott egy számára kedves intézményt, amelynek gyűjteni fog.Én először veszek részt ilyen kampányban, mert úgy érzem, a hétköznapi problémákkal ugyan mindenki küzd, de a sok, mindenütt tapasztalható nehézségből mégiscsak kis szelet jut el hozzánk. S arra úgy, ahogy reagálunk. Chef Vikihez, a Házias Konyha blog írójához csatlakozom, igyekszünk együtt segíteni a kiválasztott intézménynek: a

Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Gyerekosztályánakahol
jelenleg 67 ágyon kell ellátniuk a kis betegeket a következő részlegekre tagoltan:Patológiás újszülött részleg /
Újszülött-intenzív részleg (PIC) /
Csecsemő- és kisded részleg /
Gyermek- és ifjúsági részleg /
Gyermekfertőző részlegAz osztályvezető főorvos és a főnővér elmondása szerint szó szerint mindennek örülnének!Az osztály kis betegei szívesen fogadják az alábbi adományokat:- újszülött – illetve csecsemőruhák- eldobható pelenkák- pici sapkák a korababáknak- karácsonyra ajándékok, akár "meglepi dobozba" csomagolva- játékok- mesekönyvek, könyvek- irodaszerek, írószerek, füzetek – színezni, rajzolni- édességek- házi készítésű, nem romlékony, tárolható sütemények, lekvárok, méz- karácsonyfadíszek.

Az adományokat tartalmazó csomagokat postai úton a Gyermekosztály címére (Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Gyermekosztálya 5700 Gyula, Kárpát u. 11.) lehet feladni.Egy tábla csokoládé, egy üveg lekvár, megunt könyv mindenkinél akad otthon, amit jó szívvel becsomagolhat, és elküldhet a kórházban gyógyuló gyermekeknek.Természetesen személyesen is elviheti bárki a gyerekeknek szánt holmikat, ilyen szándék esetén írjatok nekem e-mailt a g.bisztrai@gmail.com címre, és megadom, kit kell keresni és a hét mely napján tudja fogadni az érkezőket. Illetve keressetek e-mailben akkor is, ha személyesen, rajtam keresztül juttatnátok le ajándékot. Saját r