Újhagymaszár-pesztós tészta

  • 2020.05.26.
  • 2

Nemrég mutattam, hogy készítettem egy adag újhagymaszár-pesztó (recept ITT). Az első felhasználása egy finom kis zöld tészta, amihez csak egy kis tojást kínáltam. Nem az a hagyományos, megszokott ízvilág, de akik szeretik a különleges ételeket, azoknak érdemes kipróbálni. A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is. Hozzávalók 2 személyre *15 dkg spagetti tészta *1 púpozott evőkanál hamis újhagymaszár-pesztó *só *őrölt fekete bors Tálaláshoz: *2 tojás A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk.
A tésztát bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
Alaposan összeforgatjuk a pesztóval.
Ízesítjük sóval, borssal.
A kisebb darabokra vágott tojással kínáljuk.