Ananászos sertéskaraj

  • 2012.11.05.
  • 6

Szintén egy kipróbált recept a Good Food magazinból! Gyorsan elkészíthető és igen ízletes fogás. - Biztosan elfogom még készíteni...
Hozzávalók:
2 tk étolaj sertéskaraj szeletek2-3 evőkanál cukor1-2 ek szójaszósz1 ek paradicsompüré1 doboz ananászkonzerv1/2 tk. örölt chili1 tk kínai ötfűszer-keveréka díszítéshez koriander zöld, vagy petrezselyemzöld
Elkészítés:1. A sóval borssal ízesített hússzeleteket, az olajon megsütjük. Oldalonként 5-5 percig.2. Keverjük össze egy tálkában, a cukrot, a szójaszószt, a paradicsompürét, és az ananászkonzerv levének nagy részét.3. Tegyük a hús melle az ananászkarikákat, és hagyjuk egy ideig karemellizálódni. Szórjuk meg chilivel és az ötfűszerkeverékkel.4. Öntsük rá a szójaszószós keveréket, és főzzük pár percig, amíg kissé besűrűsödik.5. Szórjuk meg korianderzölddel vagy petrezselyemzölddel, kínáljunk hozzá rizst és párolt leveles zöldséget.