Laskagombával és tojással töltött csirkecomb

  • 2011.11.17.
  • 4

Hozzávalók:- 2 db csirkecomb- kevés laskagomba- 2 db tojás- fűszerkeverék szárnyas ételekhez-só, olaj, pirospaprikaElkészítés:1,Töltelék:A gombát felaprítjuk majd megpárolom olajban majd picit
pirospaprikát, sót szórók rá. Vízben a tojást megfőzzük a vízbe tegyünk sót. Aztán a tojást apró darabokra vágjuk. Az elkészült gombát egy műanyag tálban összekeverjük a tojással.2, A csirkecombot megtakarítjuk majd a bőr alá megtöltöm a töltelékkel a csirkecombot. Majd fűszerkeverékkel és olajjal jól bekenem. A serpenyőbe bőven öntök olajat. ( nem kell, hogy ellepje a húst ) 1cm magasságig öntöttem kb.Aztán kisütöm a csirkecombot. Én lefedtem fedővel is.