Csípős csirkecombok almás káposztasalátával

  • 2016.12.08.
  • 1

Hozzávalók 4 személyre: 4 alsó csirkecomb, 1 evőkanál fűszerkeverék(fűszerpaprika, fokhagymapor, chilipor, só), olaj;
a salátához: 1 kis fej káposzta, 2-3 sárgarépa, 2 alma, 2-3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál majonéz, só, ecet, 1 teáskanál méz.Elkészítése: A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk olajjal, majd hőálló tálba tesszük, nagyon kevés vizet öntünk alája, lefedjük
és forró sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Közben a káposztát legyaluljuk, a sárgarépát
meg az almát megpucoljuk és lereszeljük, majd egy tálban összeforgatjuk. A majonézt összekeverjük a tejföllel, a mézzel, sóval és ecettel ízesítjük, majd a salátába keverjük. A csirkecombok mellé tálaljuk.