Sárgabarackos kocka-ch csökkentetten

  • 2017.08.23.
  • 3

Hozzávalók:a tésztához12dkg

DW sütemény liszt12dkg

tönköly liszt világos4db



tojás16dkg

vaj18dkg

joghurt-natúr12g



sütőpor5,5dkg
dió-durvára vágva5,5dkg
csoki csepp1db



zöld citrom leve és héja3dkg


DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő







(vagy 12dkg
cukor )sárgabaracksárgabarack lekvár
dióa krémhez35 dkg

joghurt-natur2tk




zselatin20dkg

sárgabarackElkészítés:-A tojást, cukorpótlót, vajat, joghurtot habosra kevertem, majd hozzáadtam a sütőporos liszteket, végül a durvára vágott diót, csokicseppet.-25x25cm-es kivehető aljjal rendelkező sütőformába simítottam, majd
16
db felezett sárgabarackkal kiraktam a masszát, kevés
sárgabarack lekvárt cseppentettem a barackmag helyére, amibe fél dió darabot nyomtam.-180°C-ra előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsült.Miután kihűlt a krémet rásimítottam, néhány óra hűtést igényelt.-A krémhez a darabolt
sárgabarackot összeturmixoltam, belekevertem a joghurtba, kevés vízben elkevert zselatin öntöttem hozzá.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop