Málnás kekszes kocka

  • 2017.06.22.
  • 0

Hozzávalók:a piskótához
3db



tojás2dkg


DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő









( vagy
12 dkg
cukor )12 dkg
tönköly liszt világos6g




sütőpora málna töltelék30dkg
málna2dkg

főzős vaníliás pudingpor2ek


víz2dkg

DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő









( vagy
8 dkg
cukor )a vanília krémhez6dkg
főzős vaníliás pudingpor7dl


tej2dkg
DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő









( vagy
8 dkg
cukor )a tetejére
16db
tönköly kekszElkészítés:-A tojásfehérjét felvertem a cukorpótlóval, majd a tojássárga hozzáadása
után elkevertem benne
sütőporos lisztet.-
25x25 cm-es sütőformába
elkentem a masszát, 180°C -ra előmelegített sütőben megsütöttem.-A málnatöltelékhez a málnát
a cukorpótlóval elkevertem, hozzáadtam a vízzel elkevert pudingot, besűrítettem, és még forrón a kihűlt piskótára öntöttem.-A vanília
krémhez
2 dl tejben elkevertem a pudingot, cukorpótlót, a maradék felforrt tejjel besűrítettem.A pudingot az időközben kihűlt málnára öntöttem, kekszet raktam a tetejére.-1 éjszakát hűtőszekrényben áthűlt.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a
www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop