Londoni szelet-ch csökkentetten
- 2017.04.12.
- 7
Hozzávalók:a tésztához13dkg
tönköly liszt világos13dkg
DW sütemény liszt14dkg
vaj2,5dkg
DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő6g
sütőpor5db
tojássárga17dkg
tejföla töltelékhezáfonya lekvár5db
tojás fehérje2,5dkg
DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő17dkg
dió-darálvaElkészítés:-A sütőporral elkevert lisztet elmorzsoltam a vajjal, hozzákevertem a cukorhelyettesítőt, tojássárga és tejföl hozzáadásával tésztává formáztam.-Egy 20x20 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsibe
belenyomkodtam
az összeállított tésztát.-A tészta tetejét megkentem áfonya lekvárral, majd ráöntöttem a diós habot.-A diós habhoz a tojás fehérjét felvertem a cukorhelyettesítővel, hozzáadtam a darált diót. Összeforgattam, majd a lekvárral megkent tésztára simítottam.-180°C-ra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsült.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem
a
Sütnifözni konyhafelszerelési webshop