Londoni szelet-ch csökkentetten

  • 2017.04.12.
  • 7

Hozzávalók:a tésztához13dkg



tönköly liszt világos13dkg


DW sütemény liszt14dkg



vaj2,5dkg


DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő6g






sütőpor5db





tojássárga17dkg



tejföla töltelékhezáfonya lekvár5db






tojás fehérje2,5dkg



DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő17dkg



dió-darálvaElkészítés:-A sütőporral elkevert lisztet elmorzsoltam a vajjal, hozzákevertem a cukorhelyettesítőt, tojássárga és tejföl hozzáadásával tésztává formáztam.-Egy 20x20 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsibe
belenyomkodtam
az összeállított tésztát.-A tészta tetejét megkentem áfonya lekvárral, majd ráöntöttem a diós habot.-A diós habhoz a tojás fehérjét felvertem a cukorhelyettesítővel, hozzáadtam a darált diót. Összeforgattam, majd a lekvárral megkent tésztára simítottam.-180°C-ra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsült.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem
a
Sütnifözni konyhafelszerelési webshop