Pisztáciás linzer

  • 2017.02.11.
  • 8

Hozzávalók:40dkg


tönköly liszt világos12dkg


cukor10dkg


pisztácia-durvára vágva20dkg


vaj1db




tojás sárgája1db




citrom héja-reszelve1db




citrom leveösszeállításhoz
áfonya lekvárElkészítés:-A lisztet elmorzsoltam a vajjal, hozzáadtam a cukrot és a durvára vágott pisztáciát, reszelt citrom héjat.-Tojás sárga és a citrom levével összeállítottam a tésztát.-Kb
1 órát hidegen pihent.-Vékonyra nyújtottam,
cserélhető betétes szív kiszúróval kiszúrtam.-170°C-ra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsült.Miután kihűlt áfonya lekvárral összeragasztottam.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a
sutnifozni konyhafelszerelési webshop