Pisztáciás linzer
- 2017.02.11.
- 8
Hozzávalók:40dkg
tönköly liszt világos12dkg
cukor10dkg
pisztácia-durvára vágva20dkg
vaj1db
tojás sárgája1db
citrom héja-reszelve1db
citrom leveösszeállításhoz
áfonya lekvárElkészítés:-A lisztet elmorzsoltam a vajjal, hozzáadtam a cukrot és a durvára vágott pisztáciát, reszelt citrom héjat.-Tojás sárga és a citrom levével összeállítottam a tésztát.-Kb
1 órát hidegen pihent.-Vékonyra nyújtottam,
cserélhető betétes szív kiszúróval kiszúrtam.-170°C-ra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsült.Miután kihűlt áfonya lekvárral összeragasztottam.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a
sutnifozni konyhafelszerelési webshop