Kivis krémes
- 2017.02.17.
- 9
Hozzávalók:a tésztához7,5dkg
DW sütemény liszt7,5dkg
tönköly liszt világos7,5dkg
dió-darálva4dkg
DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő
(vagy 16 dkg
cukor)
4db
tojás6g
sütőpora krémhez2csg
házi krémes krémpor1,9l
tej6db
kivi-nagyobb
kivehető aljjal sütőforma-A tésztához tojást a cukorhelyettesítővel összekevertem majd hozzáadtam a
diós lisztes, sütőporos keveréket.-Sütőpapírral bélelt
25x25 cm-es tepsibe
simítottam, 180°C-ra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsült.-Miután kihűlt, rákerült a krém fele, a darabolt kivi és a maradék krém.-Néhány óra hűtést igényelt.-Krémhez a krémes krémport összekevertem a hideg tejjel és már kenhető is volt a diós alapra.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu Konyhafelszerelési webshop