Kivis krémes

  • 2017.02.17.
  • 9

Hozzávalók:a tésztához7,5dkg

DW sütemény liszt7,5dkg

tönköly liszt világos7,5dkg

dió-darálva4dkg


DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő







(vagy 16 dkg
cukor)
4db




tojás6g




sütőpora krémhez2csg


házi krémes krémpor1,9l


tej6db


kivi-nagyobb
































kivehető aljjal sütőforma-A tésztához tojást a cukorhelyettesítővel összekevertem majd hozzáadtam a
diós lisztes, sütőporos keveréket.-Sütőpapírral bélelt
25x25 cm-es tepsibe
simítottam, 180°C-ra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsült.-Miután kihűlt, rákerült a krém fele, a darabolt kivi és a maradék krém.-Néhány óra hűtést igényelt.-Krémhez a krémes krémport összekevertem a hideg tejjel és már kenhető is volt a diós alapra.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu Konyhafelszerelési webshop