Almás csirkecomb polentával

  • 2014.02.20.
  • 4

Egyszerű kis vacsora :DHozzávalók :Csirkecomb , só bor , 2dltej , 2-3 db almaHozzávalók polentához :450g kukoricadara , 2l víz , 100g vaj , só , bors vegetaCsirkecombokat befűszerezzük , belerakjuk egy tepsibe , felöntjük a tejjel . Letakarjuk alufóliával és 200fokra előmelegített sütőbe 45 percig pároljuk . Levesszük a fóliát rárakjuk a gerezdekre vágott almát és készre pirítjuk .Amíg sülnek a combok elkészítjük a polentánkat . Vízbe beleöntjük a kukoricadarát , ízesítjük beletesszük a vajat és állandó keverés mellet készre főzzük ez kb 4-5 perc . Ha kész a kukoricakásánk egy sütőpapírral kibélelt tepsire símítjuk és hagyjuk kihűlni . Tálalás előtt felkockázzuk és serpenyőben pici olajon megpirítjuk .....
ééééésssss
kéééééssszzz is :D
















































Jó étvágyat