Új Bonduelle levesalapok kóstolása Fördős Zével

  • 2017.11.10.
  • 4

Kifejezetten lelkes lettem, amikor megláttam a fagyasztó pultban a Bonduelle két új termékét. A karfiolos és a sütőtökös változatot kifejezetten arra teremtették, hogy negyed óra alatt készüljön otthon valami izgalmas krémleves. A zöldségek már össze is vannak kockázva, csak ízesíteni, főzni és pürésíteni kell.
Mindkettő 400 grammos kiszerelésben kapható, a
sütőtökös–krémleves zöldségkeverék
összetevői: 50% sütőtök; 40% sárgarépa; 10% vöröshagyma. A
karfiolos –krémleves zöldségkeverék összetevői: 70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.A bemutatón Fördős Zé a hétköznapi egyszerűségen némileg túlmutató változatokat készített. Minden esetre mind a két alkotás: a
Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve
chilis sütőtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással is lenyűgözően finom volt.
Magam részéről inkább a termékek egyszerűségét használom majd ki. Már ki is találtam, hogy a sütőtököset egyszerűen egy kis curryporral és kókusztejjel fogom ízesíteni. A karfioloshoz pedig cheddar sajtot és fokhagymás pirítóst tervezek párosítani.
Találkoztál már ezekkel a termékekkel? Esetleg főztél is már velük?Ha megalkotod a saját tökéletes levesed, mindenképpen nevezz a Nagy Levesválasztó versenybe, lehet, hogy tiéd lesz az értékes nyeremények egyike! Részletek itt:
https://levesvalaszto.bonduelle.hu/