Karácsonyi aprósütemények II.

  • 2018.12.20.
  • 6

Az előző bejegyzésben (lásd itt) a gyúrt linzer tésztából készült aprósütiket gyűjtöttem össze. Mivel több olyan teasütemény is maradt, amit kár lenne kihagyni a karácsonyi válogatásból, a sütésből meg pláne, ezért folytassuk most a sort a kevertekkel, töltöttekkel.HuszárgombKihagyhatatlan kedvenc
nálunk ez a mákos apróság. Mint évek óta mindig, most is házi készítésű szilvalekvár kerül rá. A receptje itt érhető el.Baci di damaAzaz a Hölgyek csókja, tradicionális olasz sütemény. Azt hiszem a neve magáért beszél, hisz amiben mogyoró és csoki van, az bizony olyan finom mint a csók! Receptért kattints ide! Márványos aprósüteményA nagy sikert aratott dán vajas keksz ihlette ezt a fekete-fehér kevert linzert, ami nemcsak látványos, de kiadós és gyorsan elkészíthető is. A receptje ide kattintva érhető el.

Mákos rozettaÉs ha már elővettük a habzsákot! A kevert linzerek olajos magokkal is dúsíthatók! Nem csak mákkal, de dióval, pörkölt mogyoróval, illatosra pirított kókusszal is isteniek! A recetért ide kattints!Boldog Karácsonyt, köszönöm, hogy velem sütöttetek!