Csirkeragu mustárszószban

  • 2013.05.15.
  • 5

Ami megfogott ennél az ételnél, persze azon kívül, hogy gyorsan elkészíthető, az a mustárszósz volt, hisz eddig még nem ettünk. Amikor elkészült, nagyon meglepődtem milyen finomra sikeredett, és még a férjem is megdicsérte, ő aki nem csirkehús párti. Örültem, hogy végre egy olyan csirkehúsos ételt sikerült készítenem, amit a férjem is jó ízűen eszik meg, és még repetázott is. :)Köszönet ezért Edónak, akitől a receptet hoztam. :) Hozzávalók:- 70 dkg csirkemell- 3 dl főzőtejszín- 2 evőkanál mustár- 2 evőkanál olívaolaj- apróra vágott petrezselyemzöld- só, őrölt borsElkészítése:A csirkemellet nagyobb csíkokra vágjuk, és az olajon néhány perc alatt fehéredésig megsütjük.Hozzáadjuk a mustárt, sóval és borssal ízesítjük, majd felöntjük a tejszínnel, és összeforraljuk.Megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, és roppanósra párolt brokkoli, karfiol és sárgarépa keverékével tálaljuk.