Szombat-vasárnap

  • 2013.06.16.
  • 8

Szombat
Reggeli, a korai program miatt elmaradt.
Ebéd : összevontam a reggelit és az ebédet és csakis olyanokat ettem ami nagyon nem egészséges :)) párizsi, bolti sonka, majonéz, zöldek, kakaós-fonott kalács és vágott cipó.
Vacsora : mivbel nagyon guszta virslit vettem, sajtos, paprikás és sima kivitelben, a régi nagy kedvencem készült, hot dog (gazdagon), császárzsömlében. A gazdagon kifejezés, paprikát, hagymát, paradicsomot, savanyú káposztát, majonézt, mustárt, paradicsomzselét takar, vagyis majdnem olyan mintha hamburgert ennék, csak a hús másféle kivitelben szerepel.
****************************************************************
Vasárnap
Eredetileg epres-málnás turmixot szerettem volna inni, illetve tegnap este még lasszi volt a terveben, de mivel kora reggel (6-1o-ig) a kert minden erőmet elszívta, muszáj volt pótolni a leadott kalóriákat :)) így egy káros reggeli is került a turmix mellé. Párizsis, sonkás, sonkás-sonkás sajtos abonett szeletek, epres-málnás tejturmixal.

Ebéd : halászlé volt, és petrezselymes krumpli rántott cukkinivel.

Vacsora : sarokház : )

A maradék szülinapi  csokitortám lefagyasztottam, és ma ebéd után elővettem, gondolván, hogy egy kis tejszínnel feldobom és sarokházat varázsolok belőle.







Címkék

6-7.menü