A vacsora, ahol Krasznai Norbert séffel tálalhattam - Société Budapest

  • 2018.04.06.
  • 2

Egy izgalmas pop up vacsorán vettem rész két hete, a hamarosan nyíló Société Budapest szervezésében. A Belvárosi Piacon működő démo konyhájukban tavaly év végén kezdte meg munkát a Société kulináris csapata Krasznai Norbert séf vezetésével, azért, hogy kikísérletezzék és tökéletesre fejlesszék a Société ház gasztronómiai koncepcióját, s mindezt közben a vendégek is megkóstolhassák.
Hétköznap ebédidőben izgalmas és színes bisztrófogásokkal, szuper ár-érték arányú ebédmenüvel várnak mindenkit. Időszakonként pedig rendeznek egy-egy ilyen pop up vacsorát, a Sneak Peek sorozatot, ahol már az art on the plate, azaz a hamarosan a Sas utcában nyíló fine-bistro irányvonalát szeretnék bemutatni. Ezeken a vacsorákon már kifejezetten azokat az ételeket mutatják be, amiket a Société házban is kóstolhatnak majd a vendégek.  
Eleve érdekes projektnek ígérkezik a Société ház, ami a Sas utcában nyílik majd, és a gasztronómia, a divat, és a művészet találkozik itt egy nagyon izgalmas kombinációban. De számomra még izgalmasabb az, hogy a legalsó szint épülő hatalmas konyha, hogyan fogja kiszolgálni a földszinten nyíló bisztro és fine-dinig éttermet, valamit a felső emeleti hatalmas rendezvénytermet. Szokásomhoz hívni mi érkeztünk elsőnek a helyszínre, így lehetőségünk volt egy kicsit beszélgetni Krasznai Norberttel, és kifaggatni őt arról, hogy milyen is részt venni egy ekkora projektben, milyen kihívásokkal néznek szembe.
A beszélgetésünk olyan jól sikerült, hogy végül a konyhában is segíthettem a "Vaddisznó, feketegyökér, kelbimbó, kakukkfű" tálalásában!

[...] Bővebben!