Krémes gombaleves szuper hozzávalókból

  • 2018.03.02.
  • 9

Nincs is jobb, mint egy tál gőzölgő leves vacsorára, egy hideg és nyirkos nap után!

Krémes, ízletes és tápanyagokban gazdag. Ez jellemzi leginkább ezt a levest. S bár úgy tűnik, hogy hétköznapi hozzávalókból készült, mégis több rejlik benne, mint azt elsőre gondolnánk!
Először is a víz, amivel készült magnéziummal dúsított. A BWT (Best Water Technology) kifejlesztett egy speciális szűrési folyamatot, mely során a vízszűrős kancsójuk nemcsak a nem kívánt elemeket szűri ki a vízből, de még magnéziummal is gazdagítja. A hozzáadott magnézium egyensúlyban tartja a szűrt víz ásványi anyag tartalmát. Az eredmény pedig egy tiszta, zamatos ízvilágú víz, ami még inkább kiemeli a vele készített ételek ízét.
Aztán ott a quiona, ami azon kívül, hogy jelentős proteinforrás, mert tartalmazza mind a 8 esszenciális aminosavat,  igen magas az ásványi anyag és vitamintartalma. Izgalmas formája és enyhén diós íze, amit egy kis pirítással még jobban kiemelhetünk, gazdagítja a levesünk ízét. 
A rozmaring nem csak egy csodálatos aromát ad a leveshez, de jótékony hatással van az immunrendszerünkre, ami így a tél vége felé igen hasznos lehet. 
Gombát nagyon keveset eszünk, pedig többet érdemelne a panírnál és tartármártásnál! Ha ráadásul ezekkel a szuper élelmiszerekkel kombináljuk, egy valódi tápláló és finom vacsorának lesz belőle! Amit egyébként egy lábásban, 20 perc alatt elkészíthetünk!
[...] Bővebben!