Halloween piknik

  • 2017.10.29.
  • 6


Most már inkább csak irigykedve nézem ezeket a képeket, mert egy hete még gyönyörű, esőmentes őszi időnk volt. Így Trixivel a Mommy&More bloggerével és a gyerkőceinkkel közösen tudtunk piknikezni egyet. Mi már akkor a Halloweenre készültünk, és ahogy látjátok a hangulattal nem volt gond! :)
De miért is lett ez Halloween piknik? Először is a kosárunkba csupa vidám, és tökös finomság került: tökkel díszített kókuszgolyó, sütötökös gofri és pillecukros forró csoki. De a piknik plédünkön és a ruháinkon is egy-egy részlet erről árulkodott: a töklámpásunk, a narancsárga színek, Albert pólója, a kiscsajok fejdíszei. A styling és a kiegészítők Trixi érdeme, az ő oldalán még több képet láthattok a szettjeinkről. A piknik kosár tartalmáról pedig én gondoskodtam. A recepteket lejjebb lapozva meg is találjátok.
S bár már piknikezni nem biztos, hogy el tudtok menni, de egy halloweeni közös készülődés igazán jó móka lehet. Nem mondom, hogy nem igényel türelmet majd Tőletek, de az biztos, hogy nagy élmény a gyerekeknek. Legelőször a sütötököt tegyétek be sülni a sütőbe, míg az elkészül készíthetitek a kókuszgolyót, és a forró csokit és ha marad hely a pocakokban, akkor a sütötökös gofrit is készítsétek el! 
Várom majd, a visszajelzéseket, hogy Nektek melyik recept ízlett a legjobban!
[...] Bővebben!