Sajtos-paradicsomos padlizsán

  • 2013.08.02.
  • 0

Vacsorára szerettem volna valami nagyon finomat elkészíteni,így született meg ez a finomság.Hozzávalók:PadlizsánParadicsomSajtsó,borsbazsalikomA padlizsánokat ujjnyi vastagra felkarikázzuk,besózzuk és fél órát állni hagyjuk. A paradicsomot felkarikázzuk,a sajtot lereszeljük. A sütőt 180C-ra előmelegítjük. A padlizsánt leitatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Ráteszünk egy szelet paradicsomkarikát sózzuk,borsozzuk,és 15-20percre betesszük a sütőbe. Ha letelt az idő teszünk rá bazsalikom levelet és megszórjuk sajttal. Visszatesszük a sütőbe és megpirítjuk rajta a sajtot. Lehet grillezni is. Nagyon finom lesz,nem lehet abbahagyni :)
Lehet még rátenni esetleg sonkát is.