98149recept

616gasztroblogger



262017. 07.

|25 perce|

Elég sűrűn készítek brassóit, mert nagyon szeretjük. Egyszerű, gyors és laktató …

262017. 07.

|27 perce|

  Évek óta imádom készíteni a burkolt és figurákkal, virágokkal …

262017. 07.

|48 perce|

A TV Paprikán az egyik kedvenc sorozatom ismétlik, Rick Stein mediterrán …

262017. 07.

|1 órája|

Amikor Barcelonában jártunk sikerült jó pár autentikus ételt megkóstolnunk, …

262017. 07.

|2 órája|

Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 60 dkg csirkemell, 4 paradicsom, 1 hagyma, 2 …

262017. 07.
 

|2 órája|

Régóta tervezem, hogy felavatom a már nagyon régen beszerzett mini kuglófformáimat. …

262017. 07.

|3 órája|

Hétköznap nemigen csinálok édességet, most sem terveztem, azt meg pláne nem, hogy a …

262017. 07.

|4 órája|

Ma két éves kisebbik fiúnk. Mostantól Dávidnak is jár évente egyszer …

262017. 07.

|4 órája|

Bármennyire is melegszik az idő ha fahéjas kelt tésztára vágyom akkor  el is …

262017. 07.

|4 órája|

Hasonló csavartat régebben már sütöttem most egy gyors pizzakrémet/házilag  …

262017. 07.

|5 órája|

Lánykám állandóan emleget egy bizonyos tésztasalátát, amit a körúton szokott …

262017. 07.

|5 órája|

Terveztem ugyan két termes edzést a nyaralás hetére, de ceruzával írtam a …

262017. 07.

|6 órája|

Sarkítási szándék helyett inkább az egyszerűség kedvéért merem személyes …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Az utóbbi években, amióta beszippantott a tortakészítés, minden nyáron elérkezett …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Pontosabban együtt finom az étel.No, meg minek az az sok mosogatnivaló, ha egy edény …

252017. 07.

|2017.07.25.|

252017. 07.

|2017.07.25.|

Omlós, kellemesen diós és az idén főzött málna-, illetve sárgabaracklekvárral …

252017. 07.

|2017.07.25.|

HétfőTegnap 30.5 fokot mutatott a hőmérő. A lakásban. Habár nyári gyerek vagyok, …

252017. 07.

|2017.07.25.|

A legtöbb igényes vendéglátós epekedik a hazai kistermelők portékái iránt, és …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Ezt a savanykás gyümölcsöt kompót, dzsem, lekvár, illetve fagyasztva szokás …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!