115664recept

617gasztroblogger



242018. 06.

|2018.06.24.|

Szeretem a csicseriborsót. Először nem is tudtam, hogy szeretem, mert "csak" a …

242018. 06.

|2018.06.24.|

A lányom szülinapjára készült ez a finom torta. Két gyömölcsöt használtam fel : …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Négy éve hallgattam meg ezt az anyagot utoljára. Pár napja a 2018-as évemről …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Tavaly még csak éppen elkezdett teremni a málnás, de idén már minden nap behozok …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Emlékszem, az első ételek között volt ez a recept, amit kipróbáltam. Rögtön …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Croque monsieurCroque monsieur (ejtsd: krok-mösziő) és croque madame (ejtsd: …

242018. 06.
 

|2018.06.24.|

Június elején megkeresett a Borsodi PR-cége, hogy volna-e kedvem meglátogatni a …

242018. 06.
 

|2018.06.24.|

Mi is lehetne jobb a nyári melegben, mint kiülni a kertbe a barátokkal, felállítani …

242018. 06.

|2018.06.24.|

A krémes, gyümölcsös tortákhoz szívesen sütök egyszerű piskóta tésztát akár …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Illat: enyhe, ananász, barack Hab: sűrű, rugalmas krém Szín: narancsos óarany …

242018. 06.
 

|2018.06.24.|

Tanya volt az elmúlt két napban, rengeteg fűnyírással. Sok időm nem volt a …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Nem mindenkinek adatik meg, hogy kertes házban éljen, és mindenféle finomságot …

242018. 06.

|2018.06.24.|

Kismillió dolgot találni az interneten a ketogén étrendről. Összegyűjtöm itt …

232018. 06.

|2018.06.23.|

144. nap, péntekIszonyatosan nehéz elaludnom, mert a jobb bokám minden pozícióban …

232018. 06.

|2018.06.23.|

144. nap, péntekIszonyatosan nehéz elaludnom, mert a jobb bokám minden pozícióban …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Fánkot sütni, enni nem csak farsangkor jó! Ma egy tradicionális német recept …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Vettem egy kiló fagyasztott sprotnit és elkészítettem ÉP egyik kedvencét, az olajos …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Lüftlmaler, (levegőben festő) a neve a főként Bajorországban elterjedt …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Rengeteg meggyünk termett az idén, így nem volt kérdés, milyen süti kerül ma az …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Az utóbbi időben egyre többször készítünk valamilyen tésztafélét. Egyrészt …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Illat: édes, kávés Hab: sűrű, rugalmas, drapp Szín: vöröses sötétbarna   …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!