110999recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Zsanuária

272017. 09.

|2017.09.27.|

Kedves bekukkantó barátaim, kérem, aki megteheti, lictitáljon a finomabbnál finomabb …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Weöres Sándor: Valse tristeHűvös és öreg az este.Remeg a venyige teste.Elhull a …

262017. 09.

|2017.09.26.|

John Keats : Óda az őszhözPárák és érett ízek évszaka jössz,s hő híved, a …

232017. 09.

|2017.09.23.|

William Butler Yeats"Ha öreg leszel, ősz és álmatag,S bólongsz a tűznél, vedd le …

212017. 09.

|2017.09.21.|

... majd lesz főzés is... később... de annyi sok gyönyörű vers van... a kedvenceim …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Ady Endre: SzüretA lombhulláskor vigaszunkraEljön a víg szüret megint,Lesz már, ami …

172017. 09.
 

|2017.09.17.|

Hatalmas dörgéssel, villámlással, két hullámban is az éjjel.

172017. 09.

|2017.09.17.|

Szergej Jeszenyin: Bokraink közt(1895-1925)Bokraink közt már az ősz barangol,kóró …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Újabb kedvenc költő kedvenc verse:William Butler YeatsVolna csak enyém az ég …

042017. 09.

|2017.09.04.|

A költő  Robert Burns (1759. január 25. – 1796 …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Radnóti Miklós: SzeptemberÓ, hány szeptembert értem eddig ésszel!a fák alatt sok …

012017. 09.

|2017.09.01.|

... vége a nyárnak...

282017. 08.

|2017.08.28.|

Apollinaire Búcsú /L'adieu/szintén Vas István fordítása"Letéptem ezt a …

282017. 08.

|2017.08.28.|

nagyon nagy kedvenc...Guillaume Apollinaire /1880-1918/A Mirabeau-híd / Le pont …

242017. 08.

|2017.08.24.|

Mivel még mindig Budapesten tranzitolok, nem nagyon főzök, leginkább olyanokat, amik …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Edgar Allan Poe:Lee AnnácskaSok-sok hosszú esztendeje mártengerpart bús mezejénélt …

152017. 07.

|2017.07.15.|

... nincs főzés, őrület van, dobozok, zsákok, üres bútorok között sántikálok, …

032017. 07.

|2017.07.03.|

... a nagy pakolás mellett, szörnyű mennyi cucc gyűlik össze az évek alatt, mennyi …

302017. 06.
 

|2017.06.30.|

 ... akkor ez a legjobb étel, amit készíthetünk belőle a lekvárfőzés …

192017. 06.
 

|2017.06.19.|

 Karajcsontos húsleves cérnácskával Főtt hús egresmártással …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!