120206recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: WineArtCulture

072018. 02.

|2018.02.07.|

Koch Csaba két évvel ezelőtt vágott bele a pezsgőkészítésbe, az első elkészült …

052018. 02.

|2018.02.05.|

Február 9-11. között ismét Töltött Hold Gasztrovíkend a Belvárosi Piacon. A …

042018. 02.

|2018.02.04.|

Ha Csopak és Balaton, akkor a Szent Donát Birtok étterme a Márga Bisztró, az ország …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Hat évvel ezelőtt egy tavaszi hétvégén a Stílusos Vidéki Éttermiség néhány …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Fritz Borház Ami azt illeti, szinte alig ismerem a pincészetet, pedig elnézve a sok …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Épp hogy futtában sikerült Sebestyén Csillától elköszönnöm (a Sebestyén …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Az első részt ott hagytam abba, (ITT olvasható) hogy azok után, hogy Eisenberg egyik …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Evezzünk most stílusban egy lazább és kötetlenebb irányba a hedonista …

162018. 01.

|2018.01.16.|

Az élet szépsége az egyszerűségben rejlik, az éjszakába nyúló baráti …

132018. 01.

|2018.01.13.|

A Borkommunikáció csapata egy kis segítséget kért tőlem, úgyhogy továbbítom …

112018. 01.

|2018.01.11.|

A napokban idősebb lettem egy évvel, remélem, hogy bölcsebb is egy kevéssel. …

082018. 01.

|2018.01.08.|

Hiszitek vagy sem, a " rossz minőségű " teafilteren túl is van élet, sőt, csak …

072018. 01.

|2018.01.07.|

Ha valakinek még mindig csak a juhfark és a nászéjszakák bora jut eszébe Somlóról …

042018. 01.

|2018.01.04.|

Második alkalommal tartotta meg „Super 12” nevű meghívásos borversenyét a két …

042018. 01.

|2018.01.04.|

Még múlt évben vittem magammal egy baráti vakkóstolóra és hoppon is maradtam: …

042018. 01.

|2018.01.04.|

Még múlt évben vittem magammal egy baráti vakkóstolóra és hoppon is maradtam: …

032018. 01.

|2018.01.03.|

Az elmúlt időben kicsit ritkultak a bejegyzések az oldalon, amelyről inkább az …

182017. 12.

|2017.12.18.|

Felejtsétek el az agyoncukrozott „forralt bor” lőréket, amivel csillagászati …

172017. 12.

|2017.12.17.|

Segal Viktorral, a magyar vendéglátás központi figurájával, Magyarország egyik …

122017. 12.

|2017.12.12.|

A Magyar Sommelier Szövetség idén negyedik alkalommal ítélte oda a Par Excellence …

072017. 12.

|2017.12.07.|

A cím alapján talán sokan azt gondolnák, hogy egy új Guy Ritchie filmről lesz most …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!