185957recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Viki Egyszerű Konyhája

182017. 09.

|2017.09.18.|

No akkor, ha már egyszer diétázni kell, akkor folytassuk egy kis édességgel. Nem …

142017. 09.

|2017.09.14.|

A diéta jegyében, s ma érkezett el az a nap, amikor annyira, de annyira finomat …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Egész évre megoldva a hagymapucolás, s nem kell minden főzésnél -amihez hagyma …

142017. 09.

|2017.09.14.|

A nyári, s főleg az őszi időszak már sokszor a konyhába varázsolja a házi …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Hozzánk is "beköltözött" a glutén és egyéb "ínyencségek" kavalkádja. Glutén …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Tepertőkrémet készítettem. Volt, van oka. Házi tepertő volt, de sajnos nem volt …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Attól még, hogy én diétázom, s nem ehetek ilyeneket, a családom nem maradhat ki a …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Az elhatározás, az elhatározás, ha megszegjük becsapjuk magunkat. Elhatároztuk, …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Mai ebédünk szinte negyed óra alatt készült el, mert hogy a meggy szósz is, a …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Itt a tavasz, s vele együtt jönnek a színes ételek, ami már nagyon hiányzott. Most …

282017. 03.

|2017.03.28.|

Egy jó kiadós reggeli, de ha jól belegondolunk egy tisztességes ebédnek is megfelel. …

282017. 03.

|2017.03.28.|

Jó ideje már élvezzük a konyhában a zsír és olaj nélküli sütést, de a …

092017. 03.

|2017.03.09.|

Nálunk a  töltött káposzta nem csak karácsonykor kerül az asztalra. Nagyon …

072017. 03.
 

|2017.03.07.|

Sertéstarja, sózott szalonna, rizibizi, szilva befőtt............  Nem …

062017. 03.

|2017.03.06.|

2016 őszén -szilva szezon idején - készült a sok-sok befőtt és ivólé mellett ez …

062017. 03.

|2017.03.06.|

Nagyon-nagyon régen készült konyhámban a hortobágyi húsos palacsinta. Nosza, itt az …

172016. 12.

|2016.12.17.|

Hókifli (Karácsonyra)❤❤Hozzávalók a tésztához 1 kg liszt 40 dkg …

262016. 11.

|2016.11.26.|

Itt a tél és jönnek a minuszok, s ha nem vigyázunk vele együtt jöhetnek a …

072016. 11.

|2016.11.07.|

Ez a világ legegyszerűbb, s állítom legfinomabb almás süteménye. Délelőtt fél …

252016. 10.

|2016.10.25.|

Mustárból is legjobb a hazai! Mi kell hozzá?5 dkg mustármag, (fél-fél deci) …

252016. 10.

|2016.10.25.|

Úgy kezdődött, hogy marha csontból alaplevet szerettem volna főzni egy óriási …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!