125631recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Tétova ínyenc

122015. 05.

|2015.05.12.|

Juhtúróval töltött gombát szoktam készíteni, most azonban tehéntúróból volt …

102015. 05.

|2015.05.10.|

Fanni megnyerte a magyar tantárgyverseny nemzetközi szakaszát is (a körzeti, megyei, …

082015. 05.

|2015.05.08.|

Úgy kezdődött, hogy pisztáciaolajat vettem meggondolatlanul és első blikkre …

062015. 05.

|2015.05.06.|

Az eperrel kapcsolatban-akár a málnával- elfogultságot kell bejelentenem. Nem …

052015. 05.

|2015.05.05.|

Grillcsirkét készíteni egyszerű és kényelmes. Azért is szeretem, mert rendszerint …

012015. 05.

|2015.05.01.|

Benedek tojás- egy flancos reggeli vagy brunch ráérős hétvégékre. Állítom, hogy …

302015. 04.

|2015.04.30.|

Addig nem nyugodtam, míg el nem mentünk medvehagymát szedni. Micsoda szerencse, hogy …

282015. 04.

|2015.04.28.|

Egy ideje érdekelnek az ehető virágok. Egyértelműen a látványuk izgalmas, szép, …

262015. 04.

|2015.04.26.|

Régi kedvenc, főleg a gyerekek körében. Mikor kicsik voltak, sokat trükköztem, hogy …

252015. 04.

|2015.04.25.|

A Quiche Lorraine a franciák híres lepénye. Az alapja egy omlós vajastészta, erre …

212015. 04.

|2015.04.21.|

Tészta tengerész módra. Az egyszerűség diadala. Naná, hogy a vén tengeri medvék, …

202015. 04.

|2015.04.20.|

Ezzel a híres erdélyi étellel magyarországi lapokban és blogokban találkoztam …

182015. 04.

|2015.04.18.|

Gondoltam a 200. poszt legyen különleges. Maradék tojásfehérjém van, vakáció van, …

172015. 04.

|2015.04.17.|

Őszintén csodálkozom, hogy ez az egyszerű saláta ilyen híres karriert futott be. …

162015. 04.

|2015.04.16.|

Az év minden szakában készítem ezt a kenőkét, de talán a tavaszhoz illik a …

142015. 04.

|2015.04.14.|

 Mostanáig eszembe nem jutott volna, hogy a retket máshogyan is lehet fogyasztani, …

112015. 04.

|2015.04.11.|

Ahogy a lila tortácska formákat megláttam a Lidl-ben, egyből impulzusvásárlóvá …

092015. 04.

|2015.04.09.|

Bármerre jártunk Törökországban, ez az ízes vöröslencse krémleves mindenütt ott …

082015. 04.

|2015.04.08.|

Egy nagyon egyszerű recept, de a lényeg a részleteben rejlik. Igazából a gremolata-t …

072015. 04.

|2015.04.07.|

- Tojásos pasta-t mikor készítesz? -kérdezi Ábel.- Mit? Tojáskrémre gondoltál …

032015. 04.

|2015.04.03.|

Hát ilyen az , amikor elgurul a cukorkám. De jó móka ilyen komolytalanságokkal …

012015. 04.

|2015.04.01.|

Közeleg a Húsvét, ilyenkor többféle süti kerül az asztalra. Az a tapasztalatom, …

312015. 03.

|2015.03.31.|

Tulajdonképpen egy gombamártás rizzsel alternatíva. Nem is bonyolítottam túl, …

292015. 03.

|2015.03.29.|

 Sült hús sült krumplival. Kétségkívül finom, ám kevés ennél unalmasabb …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!