115669recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Tétova ínyenc

052018. 03.

|2018.03.05.|

Mekkora ötlet ez a karfiol steak!-gondoltam, mikor először láttam olyan receptet, …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Vannak napok (a mai is ilyen), amikor semmivel sem lehetne kirobbantani a lakásból. …

012018. 03.

|2018.03.01.|

Kedves március, én nagyon vártalak! Engem semmi sem tántorít el a tavaszvárástól …

272018. 02.

|2018.02.27.|

Zárjuk a naptári telet egy igazán könnyű, télies fogással. Süssünk halat, …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Mi imádjuk a különféle kencéket, minden héten készül valamilyen. Kedvencünk …

232018. 02.

|2018.02.23.|

Kisgyermekkorom kedvenc süteménye. Emlékszem, kissé furának, picit ijesztőnek …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Egy ropogós saláta a tél kincseivel. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy csupa …

182018. 02.

|2018.02.18.|

Szintet lép a bundás husi. Két okból is. Mert ezúttal szűzpecsenyéből készül. …

122018. 02.

|2018.02.12.|

Közeledett a lányunk 18. születésnapja. Törtem a fejem, milyen tortát is …

102018. 02.

|2018.02.10.|

A közkedvelt olasz minestrone-t téliesíthetjük a szintén olasz krumplinudlival, a …

082018. 02.

|2018.02.08.|

Hogy mire használtam el azt a rengeteg Meyer citromot? Leginkább lemon …

062018. 02.

|2018.02.06.|

Gyümölcs és hús-nálunk nagyon menő páros. Télen, nyáron sokféle formában …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Tél végére rendszerint lemerülnek a vitaminkészleteink. Én ilyenkor fokozottabban …

012018. 02.

|2018.02.01.|

Mostanában a trópusi gyümölcsök tarolnak a konyhánkban. Esszük frissen, …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Nálunk nagyon kelendőek a különféle piték, tart-ok, amelyeket valamilyen krémmel …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Úgy szeretem, mikor maradékokból olyan új ételt készítek, amely szinte …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Curd-öt készítettem már citromból, narancsból, sőt, málnából is. De ez az első …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Lánykori nevén korhelylevesnek hívják, nálunk valahogy mégsem ez az elnevezés …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Nem tudom ki hogy van vele, de én a télnek ebben a szakaszában már gyakran gondolok …

182018. 01.

|2018.01.18.|

Ha ropog a talpunk alatt a hó, vagy éppen jól átfáztunk a bőrünk alá is …

162018. 01.

|2018.01.16.|

Múltkor a Paprika tv-ben láttam egy kárpátaljai ételt, ami hasonló ízesítéssel …

162018. 01.

|2018.01.16.|

Múltkor a Paprika tv-ben láttam egy kárpátaljai ételt, ami hasonló ízesítéssel …

142018. 01.

|2018.01.14.|

A bébi avokádók láttán elcsábultam az egyik boltban. Alig vártam, hogy a …

122018. 01.

|2018.01.12.|

A legfinomabb halétel, amit mostanában ettem. A karakteres ízű diós pisztráng …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!