120116recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Szánter blogja

202017. 09.

|2017.09.20.|

Örültek a gyerekek a festett sámlinak.A következő festésem egy katona láda lesz. …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Recept itt!Ebből az adagból kettő cipó lett.

202017. 09.

|2017.09.20.|

510 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)7 …

072017. 08.

|2017.08.07.|

2017 július 21 Szeged Onkoterápiás Klinika A részleg.Szomorúan ül a sok beteg ember …

142017. 05.

|2017.05.14.|

A jól bevált receptem szerint készítettem.510 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb …

142017. 05.

|2017.05.14.|

142017. 05.

|2017.05.14.|

Paradicsomleves, sült polykacomb.Hozzávalók: 1 literhez10 dkg sűrített …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Ma egy előtésztás kenyeret sütöttem ami gyönyörűen néz ki, csupa cserepes, még …

232017. 04.

|2017.04.23.|

262017. 03.

|2017.03.26.|

Ma sütöttem ezt a természetes kovászos szépséget. Annyira tetszik, alig hiszem …

262017. 03.

|2017.03.26.|

222017. 03.

|2017.03.22.|

300g öregtészta (az előző sütéskor meghagyott természetes kovászos tészta)360 ml …

212017. 03.

|2017.03.21.|

Niki kovászos kenyeret akar sütni és megkért, segítsek neki. Mivel nagy távolság …

212017. 03.

|2017.03.21.|

A kutyakonzerves dobozt befestettem, még jön rá minta is. Virágdoboz lesz …

192017. 03.

|2017.03.19.|

Mindig tanul az ember.Kicsit keményebb tésztát kellett volna dagasztani mert elterült …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Első próbálkozásom a kovászos kalácssütéssel.Bevallom kellemesen csalódtam, mert …

162017. 03.

|2017.03.16.|

Ez a kenyér, annyira szép lett, hogy magam is csodálkozom!Tökéletes külső, isteni …

152017. 03.

|2017.03.15.|

Most sütöttem először természetes kovászos, öregtésztával (vekker), mint …

142017. 03.

|2017.03.14.|

Ma nagyon jó idő volt, mindenki jól érezte magát az udvaron.Elfogadták egymást és …

142017. 03.

|2017.03.14.|

Kovászpor élesztése. Saját készítésű kovászból csináltam kovászport és most …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!