118509recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Serpenyő Virtuóz

172018. 03.

|2018.03.17.|

Hozzávalók: 500g pulykamellfilé 100g Anikó sajt 100g Mozzarella 100g Feta sajt 500g …

102018. 03.

|2018.03.10.|

Valójában csak az olasz pizza tészta újragondolása, de talán még egyszer sem …

262018. 02.

|2018.02.26.|

Ódákat tudnék zengeni erről a finomságról. Amikor eszembe jut ez a sütemény, a …

192018. 02.

|2018.02.19.|

A karaj talán az egyetlen része a sertésnek, amit jó szívvel megeszek az oldalason …

132018. 02.

|2018.02.13.|

A valentin napról mindenkinek a piros szín jut eszébe, és az eper. Pont ezért …

102018. 02.

|2018.02.10.|

Komolyan a világ legegyszerűbb süteménye! Bár receptnek nem mondanám, inkább …

042018. 02.

|2018.02.04.|

Eddig sok tésztát kipróbáltam már és régen azt gondoltam nekem van már …

032018. 02.

|2018.02.03.|

Igen már a név is gondolkodásba ejtő, honnan jöhetett ez a frappáns és karakteres …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Először hasonlót nemrég párizsban egy Mc Cafeban láttam, persze nem teljesen ilyet, …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Először hasonlót nemrég párizsban egy Mc Cafeban láttam, persze nem teljesen ilyet, …

192018. 01.

|2018.01.19.|

Vannak receptek amiket ugyanolyan lelkesedéssel készítek minden egyes alkalommal, …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Nagyon sok étterem van Szegeden, ami remekül összekapta magát az utóbbi időben. …

102018. 01.

|2018.01.10.|

Sok különféle receptet próbáltam már, de azt hiszem most találtam meg a legjobban …

312017. 12.

|2017.12.31.|

Már több napja írom ez a bejegyzést, mert annyira sok dolog történt velem idén, …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Egyáltalán nem bonyolult, mégis remek sós finomság ez a sütemény, ami alig több …

172017. 12.

|2017.12.17.|

A Móres mindig tartogat valami érdekességet számunkra, ha belépünk. Legyen az egy …

132017. 12.

|2017.12.13.|

A hideg idő közeledtével mi sem jobb, mint bekuckózni a kedvenc könyvünkkel a …

102017. 12.

|2017.12.10.|

Tiszta karácsonyi hangulatban vagyok már így december közepén, így elkezdtem azon …

292017. 11.

|2017.11.29.|

160 Hozzávalók: 0,5dl tej 1 tojás sárgája 10dkg porcukor 20dkg vaj 30dkg Gyermelyi …

222017. 11.

|2017.11.22.|

Magam sem értem, hogya hoztam ezt össze, de sajnos csak egy képem van erről a …

162017. 11.

|2017.11.16.|

Nagyon régóta szeretnék ilyen nagy kagyló alakú tésztát venni, de sajnos a …

132017. 11.

|2017.11.13.|

Az ősz lassan elmaradhatatlan kelléke, ami tipikusan elindítja a karácsonyi szezont

102017. 11.

|2017.11.10.|

Nagyon elememben vagyok a cím adással kapcsolatban, mivel teljesen felvillanyozott, …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Nemrég a Barber Shopban voltam birkanyíráson, amikor felfigyeltem a Kelesztő nevű …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!