118410recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Pálmafa Project

132014. 03.
 

|2014.03.13.|

Fagopyrum esculentum. Nem feküdtem rá a billentyűzetre, ez csupán a hajdina latin …

112014. 03.
 

|2014.03.11.|

Na jó, a sok zöldség után együnk édességet is, mert megérdemeljük. És mert …

092014. 03.
 

|2014.03.09.|

Bizony bizony,  továbbra is van élet a hagyományos palacsintán is túl. Mióta …

072014. 03.
 

|2014.03.07.|

Megérkezett a tavasz első hírnöke a konyhába. Ő pedig a szép zöld, finom hagyma …

052014. 03.
 

|2014.03.05.|

Minden az ananásszal kezdődött. Hébe hóba veszek egyet, mert sokkal finomabb, mint …

032014. 03.
 

|2014.03.03.|

Régóta halogattam már ennek a receptnek az elkészítését. Konkrétan azóta, mióta …

012014. 03.
 

|2014.03.01.|

A frittata nekem még mindig egy sütőben sült rántottát takar némi tejjel vagy …

272014. 02.
 

|2014.02.27.|

Levesre vágytam. Szép zőődre ha lehet, de főleg jó hagymásra.  Póréhagymát …

252014. 02.
 

|2014.02.25.|

Csicseriborsó fasírt Ő, ha valaki még nem tudná, ami nem szégyen egyáltalán, de …

232014. 02.
 

|2014.02.23.|

Tökéletes tízóraira és éhenhalás megelőzésére, ha valahonnan gyors …

212014. 02.
 

|2014.02.21.|

Kedvem támadt a tökmagliszttel kísérletezni és ez sült ki belőle. Ráadásul …

192014. 02.
 

|2014.02.19.|

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak! Mielőtt még az a vád érne, hogy önimádó vagyok …

172014. 02.
 

|2014.02.17.|

Az időjárás tavaszias, de akárhogy is nézem a naptárat még jócskán februárt …

152014. 02.
 

|2014.02.15.|

Olyan rég volt már kókuszos recept… Jól van na, muszáj volt felhasználni a babos …

132014. 02.
 

|2014.02.13.|

Ez a Hugh gyerek a River Cottage-ból megint jól kifundálta, hogyan lehet 3 nagyon …

112014. 02.
 

|2014.02.11.|

Hozzáadott cukrot alig-alig látott sütemény, az is nyírfa, a lisztje pedig …

092014. 02.
 

|2014.02.09.|

Először is még nem késő kilátogatni a Szabadság térre a mangalicafesztiválra! …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!