125430recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Pálmafa Project

242014. 04.

|2014.04.24.|

Ez volt az első húsos ételeim egyike, amit még konyhai ténykedéseim legelején …

222014. 04.
 

|2014.04.22.|

Kitartás, mindjárt itt a következő hosszú hétvége, ráadásul az 4  napos lesz …

202014. 04.

|2014.04.20.|

Még nem késő nekiállni, ha van otthon pár korty whiskey vagy rum, akkor 5 perc alatt …

122014. 04.

|2014.04.12.|

Ennek a bejegyzésnek félve álltam neki, ugyanis utálom a sóskát… Jó kezdet…. …

082014. 04.
 

|2014.04.08.|

Nem csalás nem ámítás, jól olvastátok, a kesudiótejszínről szeretnék mesélni …

082014. 04.

|2014.04.08.|

Nem csalás nem ámítás, jól olvastátok, a kesudiótejszínről szeretnék mesélni …

062014. 04.
 

|2014.04.06.|

Ennyit már régen “bőgtem” mint ma… Gyakorlatilag kifolyt a szemem pedig csak …

042014. 04.
 

|2014.04.04.|

Annyira régen elmentettem már ezt a receptet, de csak tologattam mindig magam előtt, …

312014. 03.
 

|2014.03.31.|

Mit csinál az ember lánya ha a drága Öcsikéje közli, hogy megnősül?1. lebeszéli …

292014. 03.

|2014.03.29.|

Ezt nem lehet megunni, soha soha nem lehet megunni…. Emlékeztek még erre? Így vagyok …

232014. 03.

|2014.03.23.|

Zöldülök a medvehagymától továbbra is, még akkor is ha ez a kencefice sárga. Ezt …

212014. 03.
 

|2014.03.21.|

Madártej kérem szépen! Úszószigetek angolul, hótojás franciául és repülős …

192014. 03.
 

|2014.03.19.|

“A gyógyszereket a Földből adja az Úr és az okos ember nem veti meg őket …

172014. 03.
 

|2014.03.17.|

Kezdődhet ennél jobban egy reggel hétvégén? Medvehagymás pogácsa és egy 5 perc …

152014. 03.
 

|2014.03.15.|

Utazzunk el kicsit Kínába, de legalábbis a legközelebbi kínai boltba egy csomag …

132014. 03.
 

|2014.03.13.|

Fagopyrum esculentum. Nem feküdtem rá a billentyűzetre, ez csupán a hajdina latin …

112014. 03.
 

|2014.03.11.|

Na jó, a sok zöldség után együnk édességet is, mert megérdemeljük. És mert …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!