118474recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Pálmafa Project

032018. 04.

|2018.04.03.|

Bármilyen maradék hússal klassz ez a rizottó! Ha meguntátok a sonkát tormával és …

312018. 03.

|2018.03.31.|

Ubudba érkezvén majomparádéba csöppentünk, de előbb elmesélem, miért ezt a …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Uluwatui tartózkodásunk utolsó 2 napja következik, ismét kóboroltunk strandokon és …

252018. 03.

|2018.03.25.|

Tanah Lot templom, Seminyak és Jimbaran öböl volt a következő napunk programja. Úgy …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Van olyan ember, aki nem szereti a mézes krémest? Biztos van, de nem nálunk. …

222018. 03.

|2018.03.22.|

Ahogy ígértem az előző rész végén, jöjjön a Balin töltött első két napunk …

202018. 03.

|2018.03.20.|

Hurrá nyaralunk! Hogy miért éppen Bali? Sosem tudom a választ pontosan ezekre a …

162018. 03.

|2018.03.16.|

Igazi, hétvégi ráérős, hol kanállal, hol villával evős, hol az asztalnál,  hol …

142018. 03.

|2018.03.14.|

Pár hét van húsvétig, lehet kísérletezni a tormakrémekkel, attól függően, hogy …

102018. 03.

|2018.03.10.|

Nekem a csirke sokszor unalmas, ezért vagy nem eszem egy ideig, vagy ha mégis, akkor a …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Az egyik legjobb dolog ami a pestóval történhet, hogy találkozik a lazaccal. Vagy …

022018. 03.

|2018.03.02.|

Új vendég érkezett a konyhámban és új döntöttem örökös tagságot kap, ha …

272018. 02.

|2018.02.27.|

Hogy mitől vírusölő? Mert tele van friss gyömbérrel és fokhagymával ez az étel, …

232018. 02.

|2018.02.23.|

Izgatta a fantáziámat, hogyan lehetne reform üzemmódban elkészíteni sokak …

192018. 02.

|2018.02.19.|

Nem egy kulináris csoda következik, mégis csodát tett velem ez az ital minden …

162018. 02.

|2018.02.16.|

Ezzel zártam az idei sütőtök szezont! Ez tulajdonképpen egyszerű kínai gyors kaja, …

102018. 02.

|2018.02.10.|

Ízutazás következik Ázsiába, de nem kell azért ennyire messzire mennetek, mert …

022018. 02.

|2018.02.02.|

Ezentúl csak így készítem a vadast! Ezt a két főszereplőre értem elsősorban, a …

312018. 01.

|2018.01.31.|

“Amikor nincs kedvem hétköznap főzni” című történetbe illeszthető étel …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Bors rajongóknak ajánlanám ezt az étel, persze nem szigorúan, hiszen itt-ott ki …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Íme az “újhullámos” krumplifőzelék! Az újragondolt ételektől néha nekem is …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Elő a télire elraktározott üveges lecsóval és jöjjön egy jó kis lecsós szelet …

182018. 01.

|2018.01.18.|

Illatos, fahéjas, mini almás piték egyenesen a sütőből!Hétvégén vizualizáltam …

152018. 01.

|2018.01.15.|

A csirke cacciatore (ejtsd: kaccsatore) magyarul csirke vadász módra. Azt nem tudom …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!