164130recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Lepcsánkparty

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Nem is olyan régen, még a nagy nyári hőség idején történt. Ilyenkor az ember …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Nem is olyan régen, még a nagy nyári hőség idején történt. Ilyenkor az ember …

022017. 10.

|2017.10.02.|

Lajos pár héttel Aranka halála után elkezdte elpakolni az asszony dolgait, amik …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Az egytálételek igen hálásak a háziasszony számára: mindent bele a jénai tálba …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Ez egy eléggé különleges, szinte kétdimenziós hal. Már korábban is sütöttem …

112017. 09.

|2017.09.11.|

 Közeleg az ősz, itt a szőlőszezon. Eszembe ötlött a szőlőmártás, amit …

042017. 09.

|2017.09.04.|

A lazac mindig jó választás egy finom hétvégi ebédhez, akár vendégeknek is. …

282017. 08.

|2017.08.28.|

 Találós kérdés: a legegyszerűbb, gyors, olcsó és finom desszert, szeretik kicsik …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Gyorsan ebédet kéne csinálni - ismerős feladat. Olasz száraztészta, parmezán, …

142017. 08.

|2017.08.14.|

 Néha a hétköznapi ételek is nagyon jól tudnak esni. Micsoda illatok szállnak a …

072017. 08.

|2017.08.07.|

Egy kis franciás hangulat: ennek a sütőben sült, zöldséges-ricottás könnyű …

312017. 07.

|2017.07.31.|

A jó öreg Angus-t mindig szívesen rendeli az ember étteremben, hogy lehetne akkor …

242017. 07.

|2017.07.24.|

 Könnyű nyári ebédnek mindig jó választás egy finom hal sütése. A kérdés, mi …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Mindig csak krumpli vagy rizs a köret, esetleg saláta, párolt zöldség? Itt az …

102017. 07.

|2017.07.10.|

A bizarr, hosszúkás alakú kagylóhéjjal már többen talákozhattak a tengerparton, …

032017. 07.

|2017.07.03.|

 Gyönyörű hazai padlizsánokat kaptam a piacon, így egy mediterrán jellegű rakott …

272017. 06.

|2017.06.27.|

Könnyű nyári ebéd, de micsoda íztobzódás és felfrissülés! Avokádó, citrom, …

192017. 06.

|2017.06.19.|

Töltött gomba, de nem szokványos módon: ezúttal nem akartam a szokásos, darált …

062017. 06.

|2017.06.06.|

Ez az igazi császármorzsa - a Kaiserschmarrn, nem az idehaza közismert …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Mit készítsek a rozé kacsamell mellé? Ezen gondolkodtam, amikor a piac felé tartva …

222017. 05.
 

|2017.05.22.|

 Igazi világváros, a divat fővárosa... mihez lehet elég itt három és fél nap? …

152017. 05.

|2017.05.15.|

A finoman pörkölt törökmogyoró felejthetetlen ízét akartam becsempészni ebbe a …

082017. 05.

|2017.05.08.|

A rakott ételek számtalan variációs lehetőséget adnak a fantáziának és a …

012017. 05.

|2017.05.01.|

 Örökös tagja a magyar ételek top ötösfogatának, de a külföldről érkező …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!