118509recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Juditka konyhája

182014. 01.
 

|2014.01.18.|

» HOZZÁVALÓK «Tészta : - 25 dkg liszt, 14 dkg hideg vaj, 2 ek porcukor, 1 tojás, …

172014. 01.
 

|2014.01.17.|

  Na ezt kifogom próbálni . . .  - amikor átlapoztam a Vidék íze …

162014. 01.
 

|2014.01.16.|

» HOZZÁVALÓK «- 45 dkg liszt- 1 / 2 cs szárított élesztő- 1 tk cukor- fél ek …

142014. 01.
 

|2014.01.14.|

» HOZZÁVALÓK «- 50 dkg liszt- 1 cs friss élesztő- 3 ek porcukor- 1 tojás- 3 dkg …

132014. 01.
 

|2014.01.13.|

 Olasz vizekre eveztem most, ezzel a töltött tésztával. A töltelék szinte …

122014. 01.
 

|2014.01.12.|

  Gondolom sokaknak nem újdonság ez a piskóta, aminek a tésztája almával és …

112014. 01.
 

|2014.01.11.|

» HOZZÁVALÓK « Tészta : - 60 dkg liszt, 1 cs élesztő, 5 dkg olvasztott vaj, 7 …

102014. 01.
 

|2014.01.10.|

A kamrában egy kicsit rendszereztem a dolgokat és imitt - amott többféle aszalékok …

092014. 01.
 

|2014.01.09.|

Nagyon egyszerű feltétet hozok. Nálunk legtöbbször főzelékre kerül, de rizzsel, …

072014. 01.
 

|2014.01.07.|

 Igazi boldogsághormon ez a sütés nélküli desszert.Ízesítést sem igényel, …

052014. 01.
 

|2014.01.05.|

Leheletnyi vékony tészta, vastag almás töltelékkel.A tésztája, gyors házi ,, …

042014. 01.
 

|2014.01.04.|

Hogy miért tepertővel ? - a húst bőröstül sütjük kb 6 órán keresztül, így az …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Tartalmas, májas és tele zöldséggel - igazán nagyon finom leves. A receptet a Vidék …

022014. 01.
 

|2014.01.02.|

» HOZZÁVALÓK « - 50 dkg liszt, 15 dkg puha vaj, 2 - 3 ek cukor, fél kk só, 1 …

012014. 01.
 

|2014.01.01.|

 Szilveszter napján készült ez a finom rétes is. Ugyanis a néphagyomány …

312013. 12.
 

|2013.12.31.|

 Az év utolsó napját ezzel a pogácsával zárom. Remélem ez is elnyeri a …

302013. 12.
 

|2013.12.30.|

  Újévre ajánlom, ezt a pofon egyszerű fasírtgolyót.Ízesíteni szinte nem is …

292013. 12.
 

|2013.12.29.|

» HOZZÁVALÓK «- 30 dkg liszt- 10 dkg vaj- 2 tojássárgája- késhegynyi …

282013. 12.
 

|2013.12.28.|

» HOZZÁVALÓK «- 8 dkg vaj- 1 , 5 dl víz- csipetnyi só- 8 dkg liszt- 2 db …

232013. 12.
 

|2013.12.23.|

Áldott, békés, örömteli ünnepeket kívánok, minden blogtársamnak, ismerősömnek …

222013. 12.
 

|2013.12.22.|

  Advent negyedik vasárnapjával véget ér a karácsonyt megelőző, …

212013. 12.
 

|2013.12.21.|

 Ez az Ausztráliából származó, török mogyoróhoz hasonló ízű dió, …

202013. 12.
 

|2013.12.20.|

A linzer nagyon fonom aprósüti. - én vegyesen használok …

202013. 12.
 

|2013.12.20.|

 Karácsonykor előszeretettel kerülnek a süteményekbe, …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!