123796recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Fűszermánia

042018. 03.

|2018.03.04.|

bármily hihetetlen is, de én még nem sütöttem brownie-t. Az okát nem tudom, …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Nagyon finom mangókat lehet mostanában kapni. Otthon a szobában néhány nap alatt …

252018. 02.

|2018.02.25.|

nem ennek indult, valami féle juhtúrós pogácsára vágytam. Találtam azonban a …

112018. 02.

|2018.02.11.|

Ilyen egyszerű  dolgok esetében mindig elgondolkodom, ugyan megér-e ez egy …

282018. 01.

|2018.01.28.|

„Ráérő nyuggerként kedvenc elfoglaltságom szerdán vagy csütörtökön (ilyenkor …

142018. 01.

|2018.01.14.|

avagy a karamella krém története ☺ Szeretünk spájzolni, mi tagadás. Szeretek …

312017. 12.

|2017.12.31.|

az úgy történt, hogy egy nagyobb darab (jó nagy darab) finom óvári trappista …

282017. 12.

|2017.12.28.|

Így karácsony után, szilveszter előtt nem árt egy kis szusszanás, kajailag sem.  …

182017. 12.

|2017.12.18.|

most karácsonyra, jó sok citromhéjjal és citromlével megspékelve. Dobozva zárva is …

102017. 12.

|2017.12.10.|

ez egy igen régi találmány lehet, nagyon sokszor és sok helyen találkoztam már vele …

102017. 12.

|2017.12.10.|

Csehországi kirándulásaink alkalmával ismerkedtünk meg ezzel a klasszikus cseh …

192017. 11.

|2017.11.19.|

a nagy sikerű tökös – mákos után igazán kíváncsi voltam, milyen lehet jól …

142017. 11.

|2017.11.14.|

érdekes véletlen és szomorú aktualitás. Az egyik nagy kedvencem, Antonio Carluccio …

302017. 10.

|2017.10.30.|

avokádó mindig és minden mennyiségben jöhet ☺ Volt is már sokféle formában, de …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ez bizony a férfimunka kategória nálunk, keményen ☺ Hogy miért?  Egyszerű és …

012017. 10.

|2017.10.01.|

vagyis mozzarellával és friss bazsalikommal a la Fördős Zé..... igen, ez annyira jó …

252017. 09.

|2017.09.25.|

boldog tulajdonosa lettem egy ½ kiló sárga lencsének ☺ Nem annyira nagy dolog ez, …

162017. 09.

|2017.09.16.|

ez a bejegyzés most más lesz, más, mint a korábbi, több mint 350.... mert most …

262017. 08.

|2017.08.26.|

méghozzá a legegyszerűbb bögrés kefíres tésztából. Mert a meleg maradt, de …

262017. 08.

|2017.08.26.|

méghozzá a legegyszerűbb bögrés kefíres tésztából. Mert a meleg maradt, de …

052017. 08.

|2017.08.05.|

wooow, igazi Good Food, egy régebbi lapban találtam az alapot, amiből végül …

302017. 07.

|2017.07.30.|

milyen igaz Hugh Fearnley Whittingstall mondása, miszerint 3 jól megválasztott, …

082017. 07.

|2017.07.08.|

mondhatni fából vaskarika, vagyis nem, de nincs az a földi jó, amit ne lehetne még …

022017. 07.

|2017.07.02.|

vagyis pite, egy speciális, a franciák által nagyon kedvelt egyszerű édesség. Az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!