95074recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Fűszermánia

272017. 04.

|2017.04.27.|

megint egy olyan egyszerű étel, amit biztosan sokan ismernek és sokan ettek/esznek …

262017. 04.

|2017.04.26.|

vagy szójaszószos is lehet, azt hiszem, mindkettő nagyon jól passzol hozzá. Ha …

252017. 04.

|2017.04.25.|

vagy becsületes nevén Bryndzové haluśky az egyik nagy kedvencünk, Szlovákiában …

242017. 04.

|2017.04.24.|

a quiche jó dolog, nagyon sokféle töltelékkel készíthetjük. Nem más, mint egy …

212017. 04.

|2017.04.21.|

újabban divatos ezt zöldség „spagettinek” titulálni, tényleg olyan a formája …

182017. 04.

|2017.04.18.|

tipikusan húsvét utánra, mert retekből mindig marad, zöldhagyma is akad mellé. Egy …

172017. 04.

|2017.04.17.|

eperrel, egy kevéssel, hogy még jobb legyen ☺ Nem csináltam még ilyet, de ahogy …

102017. 04.

|2017.04.10.|

hogy a fasírt se legyen mindig ugyanolyan, most reszelt tojással tekertük fel. …

292017. 03.

|2017.03.29.|

tipikus régi paraszti étel, az egyszerű hozzávalókkal, amik minden háznál …

272017. 03.

|2017.03.27.|

A Hawaij történetéről itt olvashattok, nem elírás, ezt a fűszerkeveréket valóban …

232017. 03.

|2017.03.23.|

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egy ennyire egyszerű dologról miért is kell …

202017. 03.

|2017.03.20.|

ez most (megint) egy nagy találkozás, vibráló színekkel és ízekkel. A sabji egy …

162017. 03.

|2017.03.16.|

Elvi kérdés nálam, hogy malacot nem ! De egy fiatal sertés, az már más kategória, …

132017. 03.

|2017.03.13.|

Anditól jött az ötlet, őneki meg Györgyitől ☺ A gyerekjáték jutott eszembe, a …

112017. 03.

|2017.03.11.|

Ünnepi ebédnek számít nálunk. Annyira finom és elegáns, ugyanakkor végtelenül …

102017. 03.

|2017.03.10.|

A guba jó dolog, nem kell hozzá még karácsony se ☺ Lehet diós is, nem csak mákos …

092017. 03.

|2017.03.09.|

Most sütöttem először így kacsamellet, nagyon-nagyon finom. Igazán rozéra …

042017. 03.

|2017.03.04.|

„Kismillió változata van, ettem már olyat, amelyben nem volt tehéntúró, de vaj …

012017. 03.

|2017.03.01.|

egy tipikusan a gombhoz a kabátot történet.... történt ugyanis, hogy begyúrtam anno …

252017. 02.

|2017.02.25.|

igazi louisianai, new orleansi specialitás, egy paradicsomos, kicsit füstös sűrű …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Gasztropajti – és tényleg, nomen est omen. Egy igazi pajtis, huncutul mosolygó, …

212017. 02.

|2017.02.21.|

nagyon zöld és nagyon tavaszváró ☺ Vacsorára ideális választás, én még …

192017. 02.

|2017.02.19.|

ami lehet egy megújított köret a maradék krumplipüréből, de önálló étel is …

152017. 02.

|2017.02.15.|

vagyis egy egyszerű pogácsa, ami egy élesztős omlós tésztából készült, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!