125430recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Finomságaim

212018. 02.
 

|2018.02.21.|

Szeretjük a sört, meg a májat, miért ne lehetne a kettő együtt, egy ételben …

202018. 02.
 

|2018.02.20.|

A csirkeszárny nagy kedvenc, főleg nyáron, amikor grillezni lehet, vagy paprikás …

182018. 02.
 

|2018.02.18.|

Egy jó leves mindent visz. Ez a leves pedig pláne! Érdemes vele foglalkozni, akár …

172018. 02.
 

|2018.02.17.|

Ezt az ételt imádtuk... de tényleg! Nagyon szívesen elkészítettem! Kétszer is …

162018. 02.
 

|2018.02.16.|

Egy jó saláta pénteken is nagy szám! Főleg, ha mint mindig nagy a szám és az …

152018. 02.
 

|2018.02.15.|

A gomba is finom, a csirkemell is, miért ne lehetne a kettő együtt mindannyiunk …

142018. 02.
 

|2018.02.14.|

5. részMajd félóra szótlan autókázás után bekanyarodtak az irodaház elé. A …

132018. 02.
 

|2018.02.13.|

Ebben az ételben az a jó, hogy akár megmaradt főzelékből is elkészíthetjük. …

122018. 02.
 

|2018.02.12.|

4. részApró koccanások, neszek… - Mi a…??? – motyogta magában Zoé, miközben …

122018. 02.
 

|2018.02.12.|

A sárgaborsó szinte bárhol beszerezhető, nevetségesen olcsó és korlátlan ideig …

112018. 02.
 

|2018.02.11.|

Nagyon szeretjük a húslevest, főleg azt, ami borjúhúsból készül. Szombatonként …

102018. 02.
 

|2018.02.10.|

Időnk nagy részét az otthonunktól távol tartjuk, így az étkezések egy része is …

092018. 02.
 

|2018.02.09.|

3. részZoé úgy érezte élete legunalmasabb két órája volt. Lábasok, kanalak, …

092018. 02.
 

|2018.02.09.|

Ha megmarad a párolt tarjából, akkor ezt készíthetjük belőle... Persze az is …

082018. 02.

|2018.02.08.|

2. részA fehérre meszelt falú barátságos, meghitten apró teremben a négy sorba …

082018. 02.
 

|2018.02.08.|

Amikor gyorsan szeretnénk ebédet készíteni, az egyik legkézenfekvőbb megoldás …

082018. 02.
 

|2018.02.08.|

Minden husi szívesen látott vendég nálunk. Az utóbbi időben viszont rákaptunk a …

082018. 02.
 

|2018.02.08.|

Amikor gyorsan szeretnénk ebédet készíteni, az egyik legkézenfekvőbb megoldás …

072018. 02.
 

|2018.02.07.|

Ismét elkezdtem írogatni, remélem nem év eleji felbuzdulás. Hogy nem csak a magam …

072018. 02.
 

|2018.02.07.|

Nem kenyerem a rendszeresség, ez itt a blogomban is látszik. Pedig arról kéne …

072018. 02.
 

|2018.02.07.|

Nem kenyerem a rendszeresség, ez itt a blogomban is látszik. Pedig arról kéne …

282017. 08.
 

|2017.08.28.|

Paradicsomos szeletHozzávalók 4 személyre: 4 szelet szalonna, 4 szelet tarja, 4 …

272017. 08.
 

|2017.08.27.|

A zamatos nyárvégi paradicsom minden konyhában szívesen látott vendég. A klasszikus …

262017. 08.
 

|2017.08.26.|

A kukoricapehely nagyon jó alternatíva, ha ropogós rántott húst szeretnénk. Alig …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!