181296recept

617gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Filemon's Food

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Kevés előkészítést igényel ez a finom tészta. Minimális alapanyagból készül, …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Tudom, hogy már tavasz, vagy már lassan inkább nyár van, de annyira megkívántam a …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Néha, amikor se kedvem, se időm valami komplikáltat főzni, az tűnik a legegyszerűbb …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

A piacot elárasztotta a zsenge, friss spenót, amit vétek főzeléknek elpazarolni. …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Végre megint lehet szép, friss cukkiniket kapni! Ez a recept évek óta nagy kedvencem, …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Friss eper, könnyű és krémes tejszínhab, ragyogó napsütés, virágillatú levegő. …

272013. 04.
 

|2013.04.27.|

Körülbelül 8 évnyi kísérletezés után végre sikerül tökéletesen reprodukálni …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Egyszerű és gyors kis tavaszi keksz, mandula liszttel és friss eperrel.Hozzávalók …

192013. 04.
 

|2013.04.19.|

Két kedvencem házasításából született ez a fogás: a chilis babból és a …

112013. 04.
 

|2013.04.11.|

Egy abszolút rusztikus fogás, amely látványra talán nem túl szép, de igazi …

102013. 04.
 

|2013.04.10.|

Most következzen egy recepet, Édesapám tollából":A kucsmagombákat áprilistól …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Hiper-szuper nyami-nyami díjas "műalkotás"! A hátszín a bélszín után a 2. …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Úgy döntött a szervezetem, hogy nálam már tavasz van. Szerintem emiatt kezdtem el …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

A quiche (ejtsd: kis) klasszikus francia fogás, ami tulajdonképen egy sós lepény. Ez …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

A méz, a szójaszósz, a gyömbér és a fokhagyma kombinációja régóta a kedvencem. …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Ennek a pompázatos, indiai fűszerek ihlette sült csirkecombnak az elkészítése …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

Tovább kalandozok a thai konyhában, ezúttal ismét egy levest kíséreltem meg …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Ismét egy pofonegyszerűen és gyorsan elkészíthető, mégis különleges fogás. …

062013. 03.
 

|2013.03.06.|

Ideje leszámolni a spájzban maradt téli zöldségekkel!Hozzávalók 6 főre:3 kicsi …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!